Návštěvník cecil Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Odesláno 30. května 2009 Ahoj rád bych se pochlubil mnou velmi dlouho sháněným modelem géček a to dw-8300(stargate) jedná se o jeden z největších a nejrobustnějších modelů vůbec. Váha 80gr.,nerez ocelový plášt kombinovaný s plastem modul 1288. Tento typ si zahrál v serialu Hvězdná brána mněl je na ruce plukovník Oneill. r.v. je 1995 takže se již s určitostí jedná o vintage model a i na zahraničních hodinářských forech je považován za poměrně raritní kousek. Podařilo se mi jej vydražit na polském allegru a hodinky jsou po prvním majiteli ve vynikající kondici dokonce i řemen je původní mám i návod k použití a původní vysačky. Zajímavostí je že na dýnku je made in Malaysia a na řemenu made in japan rovněž i na visačkách a záruční kartě vím z dostupných zdrojů že konkrétně tento typ se vyráběl pouze v japonsku a v malaysii, celkově byly 8300 vyráběny pouze ve 4 modifikacích nejstarší je tento model 83001v. předem se omlouvám za fotky jsem antitalent..
nAscA Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Odesláno 30. května 2009 gratuluji, mam 2 kousky a jsou super. BTW ve Stargate je nosil IMO cely tym.
afrikab Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Odesláno 30. května 2009 gratuluji, mam 2 kousky a jsou super. BTW ve Stargate je nosil IMO cely tym. Presne tak...nosi je jestei ve 4. serii. V dalsich uz myslim meli Suunta.
Gilius Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Odesláno 30. května 2009 4 cecil....smáznul jsem Ti fotky.....byly strašně velké.....optimum je 800x600(stačí je zmenšit třeba v programu malování.....) jinak gratulace!!!!
Návštěvník cecil Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Odesláno 30. května 2009 díky asi se budu opakovat ale roky jsem tvrdý zastánce natahováků a automatů ale na géčka nedám dopustit no a s quartz pohonem snad ještě Citizen-ecozilla je pecka , ale tento model se mi z g-shocku líbíl vždy nejvíce super jsou i frogmany a risemany. fotky dám co nejdříve do pořádku...
Gilius Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Odesláno 30. května 2009 jj...Stargejty a Frogmany mám taky v hledáčku....výhledově....ale třeba to taky dopadne úplně jinak...... Páč se pořád přemlouvám....mám takový dilema........na podzim se možná "pochlapím".......
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se