abrahamlouis Odesláno 10. října 2005 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2005 Zcela nahodou jsem narazil na tuto firmu-Hodinar a zlatnik Karel Zahradnik (www.hodiny-zlato.cz). Rekl jsem si, hodinar ze sirsiho centra. Ostatne i sortiment tomu napovida. Jake vsak bylo prekvapeni, kdyz jsem zjistil ze prodavaji hodinky Zenith!!! Trochu podivne, kdyz si uvedomime ze oficialnim distributorem v CR je Time Media z Vidne a prodejcem Sheron (www.sheron.sk), navic i ty hodinky, vypadaji podezrele - zadna zminka ze by byly z druhe ruky, navic nektere maji quartzove strojky, ktere zenith jiz nejmene 20 let nepouziva, podivne modelove rady napr. zenith1, vrcholem je zenith 1003 za 147 020 Kc vypadajici jako Chronomaster T... Podivejte se: http://www.hodiny-zlato.cz/h_zenith.htm . Jakmile budu mit cas asi pana Zahradnika navstivim, abych ty jeho zenithy videl na vlastni oci a podam zpravu. Vi o teto firme Sheron? Vedi ve firme Hibernia, ktera dodava panu Zahradnikovi hodinky znacky Tissot co se dale prodava v tomto hodinarstvi? Treba nam to pan Zahradnik vysvetli sam, k cemuz ho touto cestou vyzyvam. Zatim svoji zavadejici prezentaci vzbuzuje zbytecne podezreni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 14. října 2005 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2005 Byl jsem tam začátkem týdne kvůli jiné značce, na Zenith jsem nekoukal. Vím, že to nic neznamená, ale prodejna a majitel na mě prvním dojmem zapůsobili seriózně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abrahamlouis Odesláno 15. října 2005 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2005 A jak na Tebe zapusobila jeho internetova prezentace zenithu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 15. října 2005 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2005 Neznám modely Zenith natolik, abych se na jejich prezentaci díval, ale pravda je, že potom co jsem to udělal jsem mnoho z nabízených modelů na firemním webu nenašel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 15. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2007 Oficiální prodejce zenitek je u nás Halada, mají je v krámě na Pařížský (a možná i na Příkopech, nevím). Ceny kolem 220 000,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 15. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2007 Hodinářství pana Zahradníka vím kde je, vím že tam mají velice slušné ceny hodinek a velký výber např. těch Fortisů jak psal YPO ze je tam kupoval. O ty Zenith se moc nezajímám, ale určite by jsem v tom nehledal nic nekalého, ale to beru z mého pohledu na hodinářství.... jacob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2007 Zajímavé Zenith na Ebay: http://cgi.ebay.de/Zenith-Militaer-Uhr-Pil...1QQcmdZViewItem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stefan Odesláno 15. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2007 Já jsem se tam na přelomu roku ptal právě po Zenithech a bylo mi řečeno, že už pouze doprodávají starší modely a nové neberou, protože Zenith výrazně zdražil. Měl jsem půjčený i katalog Zenithu, ale také se starými modely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acmik Odesláno 15. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2007 me se tam uz delsi dobu libi ty starsi kapesni zenithy ve vyloze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 15. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2007 Stefan napsal: Já jsem se tam na přelomu roku ptal právě po Zenithech a bylo mi řečeno, že už pouze doprodávají starší modely a nové neberou, protože Zenith výrazně zdražil. Měl jsem půjčený i katalog Zenithu, ale také se starými modely. Mohu potvrdit.Také jsem je platonicky okukoval.Naštěstí jsou (ty ve vitrínce za provazem)ze současného pohledu malé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se