Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V současné době se firmám tohoto typu daří, takže "rostou" (vznikají) jak houby po dešti.

Co se mi konkrétně u těchto potápek nelíbí, je tvar pouzdra kopírující hodinky instalatérů jedné italské fabriky. Více by se mi líbilo kulaté pouzdro, třeba se dočkáme. +-em je absence ochrany korunky - ta je zapuštěna do samotného bloku pouzdra. WR 1000 M, heliák samozřejmostí.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
V současné době se firmám tohoto typu daří, takže "rostou" (vznikají) jak houby po dešti.

Co se mi konkrétně u těchto potápek nelíbí, je tvar pouzdra kopírující hodinky instalatérů jedné italské fabriky. Více by se mi líbilo kulaté pouzdro, třeba se dočkáme. +-em je absence ochrany korunky - ta je zapuštěna do samotného bloku pouzdra. WR 1000 M, heliák samozřejmostí.

Ahoj,

buď mám dneska nějakou "negativní" náladu, nebo jsou opravdu ošklivé.

Nápad nikde. :sad01_anim:

Odesláno

No jo, to bude pouzdrem, nožičkama, ručkama, číselníkem atp... Vyjmenovaný je z Panerai, sekundovka z Doxy. Líbí se mi akorát luneta a korunka. Kdyby jen udělali kulatý pouzdro, hned by to vypadalo jinak.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...