atuh Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2009 (upraveno) Velmi by som si chcel konecne kupit poriadne Svajciarske natahovacie mechanicke hodinky a objavil som znacku VICTORINOX, viem ze su spickovy vyrobca nozov- jeden od nich mam a su bomba, ale nemate niekto skusenosti s ich hodinkami, alebo neviete prosim poradit, velmi sa mi ich hodinky pacia. Rozmyslal som nad tymito: http://www.hodinky.cz/victorinox-swiss-arm...ris-241190.html Neviete tiez niekto aky strojcek je v nich? Pripadne neviete nejaku dobru znacku v podobnej cene, este niesom na 100% rozhodnuty?? Upraveno 2. června 2009 uživatelem atuh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2009 Je tam stroj ETA Unitas 6498. K mání v hodinkách (od různých firem) cca od 10.000,- do 100.000,- CZK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2009 Akorát bych hodinky nekupoval na www.hodinky.cz - jejich reklamy spamují po celém netu :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atuh Odesláno 3. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2009 No je este stale nejsom rozhodnuty myslite si ze su dobre? Som aj rozmyslal nad inymi znackami, ale tieto sa mi obzvlast pacia a ktozho vie kolko vydrzi ten strojcek, jeden chalan mi pisal ze hodinky okolo 1000? nevydrzia? Mate s tym niekto nejaku skusenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2009 Jsou krásný,hodinky od Victorinox mám rád....ale ty nejhezčí má stejně Kamil......jejich fotku tu okukuju a oslintávám si monitor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2009 Za 1000 EUR už se teda dají sehnat hodinky, které Ti vydrží. Ale prosím Tě, na téma Unitas už tu bylo napsáno tolik věcí, že nemá smysl rozvádět to. Naklapej to do vyhledávače a pročti vlákna na cca 13 stranách. Třeba skončíš u něčeho německýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atuh Odesláno 3. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2009 A nevies mi nejake odporucit- aspon vyrobcov? Praveze som pobehal uz kopec for a aj tu citam vsetko mozne, ale kazdy ma iny nazor... a je s toho zmetok... uz som aj rozmyslal nad zn prim - cz, take som mal kedysi po dedovi a boli fakt super, teda az kym som ich neutopil :-) Nikdy by som nebol povedal ze na kupu hodiniek treba studovat a citat viacej ako pri kupe auta, ci bytu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2009 Myslím, že ty Victorinox jsou OK. Večer se můžu podívat, kdo všechno bere Unitas nebo třeba Pesseux a dám to sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atuh Odesláno 3. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2009 (upraveno) OK moc dik, este som pisal do ehodin a ty mi poslali tieto: http://www.ehodinky.cz/hodinky-citizen/aut...watch&pos=1 Vraj japonec je dobry? Co si myslis o tomto? Upraveno 3. června 2009 uživatelem atuh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chose Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2009 Kvalitativně jsou určitě v pohodě, ale jsou šeredné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2009 UTS, Omega (Railmaster), Victorinox, Revue Thommen, Longines, Glycine, Stowa, Ball, Steinhart, Tourby Watches, Zeno, Panerai, Anonimo, Meister Singer, Eberhard, Archimede, Invicta, Jacques Etoile, Madison, LÜM-TEC, Alpina, Azimuth, D.Dornblüth und Sohn, Louis Erard, Sinn, TAG Heuer. No, myslím, že by se možná ještě nějaká firma našla, ale tohle Ti postačí. Moje rada. Být Tebou, za 1000 EUR vezmu hodinky od firmy Meister Singer Scrypto Unitas. Kvalitou a zpracováním převyšují produkty jiných firem ve stejné ceně. A navíc jsou opravdu pěkný. Ty by Ti teda zaručeně vydržely na věky. Ciao! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atuh Odesláno 3. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2009 Moc dik tie hodinky su fakt velmi pekne. Budem nad nimi asi rozmyslat a dalej studovat :-), tiez mrknem tych ostatnych vyrobcov. A co si myslis o tych citizenoch co som vynural, su japonci tak dobry? Nevies asi aky strojcek je v tom? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2009 Tak strojček je japonskej. Když japonsko automat, tak bych šel do něčeho od seika, to má pro řadu lidí lepší zvuk - včetně mně. Hlavně si musíš ujasnit, jestli chceš automat nebo ruční nátah a potom začít vybírat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atuh Odesláno 3. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2009 Noo asi by som radsej rucni natah, ale v podstate je mi to jedno oboje su mechanicke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atuh Odesláno 4. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 Este sa spytam neviete odkial sa oplati kupit tie VICTORINOX, aby boli co najlacnejsie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 Ambassadory jsou skvele, nejhezci jsou podle me bile (nebo kremove?) Jen na mem kusu mel strojek v pouzdre vuli a pri natahu se mirne hybal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atuh Odesláno 4. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 hmmm to si ma moc nepotesil, som myslel ze by tie Ambassadory mali patrit medzi epsie.... , a vola v strojceku.... mne sa nesmierne pacia a pridu mi aj take robusne.... naviac milujem ich noze, mam jeden uz 3 aktyvne roky a je stale ako skalpel.... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 Ze značek, které vyjmenoval Phoenix bych určitěl bral Glycine. Mluvím z vlastní zkušenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 Nejsem zběratel hodinek, ale uživatel, mám dvoje-Festiny( oblekovky) a Archimede...mrkni na www.chronoshop.cz Tam můžeš najít to pravé ořechové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atuh Odesláno 4. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 http://www.chronoshop.cz/katalog/hodinky-A...e-Outdoor-Sport co myslis o tychto? no ale to sa mi zasa viacej pacia tie VICTORINOX, chcel by som totiz nieco celokovove, tada aj naramok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se