kdojinej Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2011 Teď mě přišli, jsou to ty z prodejního vlákna.... ura! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lub Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2011 (upraveno) Teď mě přišli, jsou to ty z prodejního vlákna.... ura! parádní fotky. edit - spíš bych řekl, že takhle hezký fotky amfibií jsem ještě neviděl. jako by je to zvedlo do jiný kategorie. Upraveno 15. prosince 2011 uživatelem lub
Zipíno Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2011 Neumíte někdo poradit, jak vyndat strojek z pouzdra u Vostok Amfibia avtopodzavod? Mám totiž dvoje stejné, na jedněch funguje strojek ale odlepilo se sklíčko, na druchých je o 6 let mladší pouzdro ale zastavil se strojek. Tak bych to prohodil
kdojinej Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2011 parádní fotky. edit - spíš bych řekl, že takhle hezký fotky amfibií jsem ještě neviděl. jako by je to zvedlo do jiný kategorie. Díky za pochvalu. Fotil jsem to 3 a půl roku starým kompaktem Fuji...na PC jsem doostřil a o malinko pohnul s křivkama.. Myslím, že líp to s tímhle foťákem už asi nepůjde. Těším se až se někdy zmůžu na pořádný foťák:smile_anim:
Dr.Watson Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 Pěkné, taky gratuluju. Jak TI sedla osička korunky??? Nemůžu si pomoc, mně se ten styl Amfibijí líbí. I to pryskyřičné sklo k nim patří. Je to fakt závan minulosti. Mám dvoje, jedyn jsou sice Neptun ale ono je to to samé...
kdojinej Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2012 Zpožděná odpověď : jelikož jsem už jedny amfibie měl, a brácha je má též, věděl jsem, jak to s osičkou u těchhle hodinek je. Nijak mi to nevadilo napoprvé, nijak mi to nevadí ani teď. Naopak, možná i díky tomu na mě z těchhle hodinek dýchá něco starého... Amfibie jsou pro mě něčím zvláštní, vyjímečné, dalo by se říct. Nevím přesně čím to je. Možná i proto jsem je koupil tady na fóru vcelku předražené, ale zkrátka jsem je chtěl. Moc se mi líbí luneta a pouzdro. Vyloženě mi to sedí. Taky na ručky e mi dobře dívá, modrý cifr je příjemně osvěžující. I tvar ruček považuju za podařenný, sekundovka je krátká a tak se mi zdá, že čas běží vcelku pomalu. Tah je ale prasečina, to zase jo, plecháč jakýsi, chlupy trhá a kdesi cosi. Měl jsem na nich nejřív nějaký športpásek se suchým zipem, pak červený plasťák a teď konečně modrý silikon (navy blue). Ten je na ruce příjemný, jediné, co bych mu vytknul je zužující se šířka. Ideální by bylo něco o šířce 20mm. Jo ještě bych mohl připsat o otáčení data - i když člověk jezdí přes 12 k 8, tak je to furt vopruz, navíc sekundovka se v těch chvílích dost divoce mele, takže to není moc příjemné na pohled. Datum tudíž moc často nešteluju, a už si mě tu kvůli tomu Murphy97 se svým kumpánem (nick jsem zapoměl) dobírali, ukazující svoje Paneraie. Zajímavé porovnání mimochodem. Necháte hoši inštalatérští přejet svoje hodinky autem? Kouzlo amfibií je silné a mocné, však kolik hodinek bylo ve vesmíru? Jsou to takové "cosmicwatche". A srovnejte moonwatche a cosmicwatche. Zahrály si aj ve filmu, myslím, že se to jmenovalo Život pod vodou, bylo to trochu ujeté a hráli tam výrazné persóny, jako Murray, Wilson, Blanchet, Defoe, Goldblum a Gambon...Hezký článek je tu někde na fóru o jejich vzniku, doporučuju použít funkci hledání. Kdo nečetl, přečtěte si.
Trojan Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 Helejte, jak je to u těhle hodinek (a u Vostoků obecně) s lumi? Někde sem četl že docela slušná.Dík
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se