kenda Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 (upraveno) Nemáte někdo zkušenost s prodloužením ocelového tahu? Koupil jsem tento: http://www.watch-band-center.com/watchstra...p-22-26mm-.html ocelový tah z 90% proto, že je u něj napsáno max. délka 19cm. Když ale přišel, změřil jsem ho a má bez chlupu 18cm. Sice to na ruku dostanu, ale... Nevěděl by někdo jak to "nastavit"? Potřeboval bych alespoň 5mm, lépe pak 10mm. Existuje nějaká "věcička" která se dá vložit třeba někam ke sponě? Nebo nějaký jiný fígl? Nějakou reklamaci řešit nechci. Navíc jsem musel zbrousit ty kulatý konce na 21mm abych to dostal na hodinky.....ale s tím jsem počítal. díky za rady Upraveno 5. června 2009 uživatelem kenda
kenda Odesláno 11. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2009 Fakt nikdo neví? A co Páni hodináři? Žádný nápad?
Baker Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 Tady mas reseni. Edit: tady to ma borec i ve dvacitce.
kenda Odesláno 13. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. června 2009 Díky za "nakopnutí", ten 20mm by byl úplně skvělej. Škoda jen že je to na ebay...s tím nejsem kamarád. Vím alespoň jakým směrem hledat, ale zdá se že v českých e-shopech něco takového neexistuje - zatím jsem nenašel.
Messiah Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Odesláno 14. června 2009 Díky za "nakopnutí", ten 20mm by byl úplně skvělej. Škoda jen že je to na ebay...s tím nejsem kamarád. Vím alespoň jakým směrem hledat, ale zdá se že v českých e-shopech něco takového neexistuje - zatím jsem nenašel. Vím že je to mozna blbý dotaz, ale tu sponu jsi posouvat zkousel?
kenda Odesláno 14. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 14. června 2009 Mám to na obou koncích v krajních dírkách. Už to tak přišlo.
Baker Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Odesláno 14. června 2009 Škoda jen že je to na ebay...s tím nejsem kamarád. Muzu Ti to zaridit, napis SZ.
kenda Odesláno 15. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2009 Díky za nabídku. Trochu jsem pohledal a našel jsem zatím jeden obchod který se zabývá přímo prodejem hodinkových náramků. Zeptám se tam jestli to dokážou sehnat. Pak jsem našel ještě jeden anglický e-shop kde mají něco podobného. Až vyčerpám všechny moje možnosti poprosím tě o pomoc. Zatim děkuji. Jestli by to někoho zajímalo, tak podobný "nástavec" jsem našel tady: http://www.rnhorological.co.uk/buckles%20and%20clasps.htm
kenda Odesláno 10. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. července 2009 Jen pro úplnost jak to dopadlo s prodloužením, kbyby snad někdo taky potřeboval. Nakonec jsem zjistil že na watchbandcenter.com se dají objednat prodlužovací dílky přesně na konkrétní tah. Objednat se dají zatím jen přes dotaz na email. Na ten můj tah stál jeden dílek 2,8 eur. Nakonec mě tah stál víc než hodinky...
Diamondking Odesláno 11. července 2009 Nahlásit Odesláno 11. července 2009 (upraveno) Nakonec mě tah stál víc než hodinky... Heh, tak to je nářez....a to já pořád uvažuji jestli dát 3 500,-Kč za originál tah k Archimede..zdálo se mi uhozené dát skoro polovinu ceny hodinek za ocelový tah Apropo...co máš za hodinky:-) Upraveno 11. července 2009 uživatelem Diamondking
kenda Odesláno 12. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2009 právě že "pouze" obyč. Casia http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=19469
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se