Baker Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Odesláno 18. června 2009 Nemám na to,abych mohl "ujíždět" na hodinkách jako někteří členové fóra. A kupovat a pak po třech měsících prodávat a zase kupovat a prodávat a ........ , tak to mi je cizí. Sorry. Uvidime
honza71 Odesláno 18. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2009 Uvidime Chlapy nepoňoukejte mě ! Mám prima život a nic mi nechybí ! Teda myslím, že ne. Jestli něco, tak to snad proboha není 5 a více kusů hodinek. Doufám. Přesvědčuju o tom sám sebe každý den.
Baker Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Odesláno 18. června 2009 Přesvědčuju o tom sám sebe každý den. Tak to uz jsi ztracen
honza71 Odesláno 18. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2009 Tak to uz jsi ztracen Stále ještě doufám, že ne !!!
lib Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Odesláno 18. června 2009 Stále ještě doufám, že ne !!! Držím Ti palce a myslím to upřímně! Ale schválně: Když jsi přemýšlel o dovolenkových, že sis taky pomyslel: "Jak uložím Perrelety? Neměl bych si je náhodou vzít s sebou? Kde teď, proboha, seženu cestovní pouzdro? Dojdou mi ty dovolenkový včas? Neměl bych tu dovolenou raději posunout až na srpen (září, říjen...)? Jestli ne, máš, o čem bys přemýšlel!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se