Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravím.

Na hodinkách Enicar je v popisu dýnka uvedeno BREVET. Zároveň jsou na dýnku uvedena dvě "seriová" čísla. Snažil jsem se dohledat, zda se jedná o strojek, ale nic kloudného jsem nenašel. Hodinky jsem neotvíral, protože mají atypický tvar pro klíč na otevření.

Pokud tedy někdo ví, nebo má odkaz, díky za něj.

Upraveno uživatelem hifi kral
Odesláno
Zdravím.

Na hodinkách Enicar je v popisu dýnka uvedeno BREVET. Zároveň jsou na dýnku uvedena dvě "seriová" čísla. Snažil jsem se dohledat, zda se jedná o strojek, ale nic kloudného jsem nenašel. Hodinky jsem neotvíral, protože mají atypický tvar pro klíč na otevření.

Brevet je francouzsky "Patent". Takze to znamena jen za na neco maji patent, o typu/znacce strojku to nic nerika.

Odesláno (upraveno)
Brevet je francouzsky "Patent". Takze to znamena jen za na neco maji patent, o typu/znacce strojku to nic nerika.

Francouzky - to jsem nezkoušel :thumbsdown_anim: Číslo může být tedy patentu. Hodinky půjdou k hodináři, tak se třeba něco bližšího o strojku dozvím. Díky

Upraveno uživatelem hifi kral
Odesláno
Zdravím.

Ještě přidám fotečku. Dýnko (k tématu) se mi zatím nepodařilo, tak alespoň co mám. Po krátké vizitě u hodináře ................................(mezera je prostorem pro pochvalu pana Frýdla) zatím jdou pěkně a nosí se fajn.

Odesláno
Ještě přidám fotečku. Dýnko (k tématu) se mi zatím nepodařilo, tak alespoň co mám. Po krátké vizitě u hodináře ................................(mezera je prostorem pro pochvalu pana Frýdla) zatím jdou pěkně a nosí se fajn.

to by mi to muselo jít nahrát. Vzdávám to. Třeba zítra....

Odesláno

Buď tam může být kalibr Enicar AR 165 (24 kamenů), což by měl být in-house...

Nebo kalibr AS 67 (21 kamenů), což je vlastně A.Schild 5102...

Případně kalibr Enicar AR 765 (17 kamenů), což je asi také in-house, ale nejsem si zcela jist...

A nebo tam může být něco úplně jiného (případně tu chybějící vteřinovku někdo ukradl) :)

post-1118-1245699161.jpg

post-1118-1245699169.jpg

post-1118-1245699177.jpg

Odesláno

A nebo tam může být něco úplně jiného (případně tu chybějící vteřinovku někdo ukradl) :)

Jsem si ani nevšiml, že mi tam díky delšímu času vteřinovka takřka chybí. Dýnko se mi nechce otvírat (nevím co na tento typ použít), už to vidím jak ho škrábnu.

Datumka je mírně posunutá. Průměr je cca 35mm bez korunky.

Odesláno

Jsem si ani nevšiml, že mi tam díky delšímu času vteřinovka takřka chybí. Dýnko se mi nechce otvírat (nevím co na tento typ použít), už to vidím jak ho škrábnu.

Datumka je mírně posunutá. Průměr je cca 35mm bez korunky.

http://www.ofrei.com/page1226.html

To dýnko by mělo jít "balónkem".

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...