hifi kral Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Odesláno 14. června 2009 (upraveno) Zdravím. Na hodinkách Enicar je v popisu dýnka uvedeno BREVET. Zároveň jsou na dýnku uvedena dvě "seriová" čísla. Snažil jsem se dohledat, zda se jedná o strojek, ale nic kloudného jsem nenašel. Hodinky jsem neotvíral, protože mají atypický tvar pro klíč na otevření. Pokud tedy někdo ví, nebo má odkaz, díky za něj. Upraveno 14. června 2009 uživatelem hifi kral
dknespl Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Odesláno 14. června 2009 Zdravím. Na hodinkách Enicar je v popisu dýnka uvedeno BREVET. Zároveň jsou na dýnku uvedena dvě "seriová" čísla. Snažil jsem se dohledat, zda se jedná o strojek, ale nic kloudného jsem nenašel. Hodinky jsem neotvíral, protože mají atypický tvar pro klíč na otevření. Pokud tedy někdo ví, nebo má odkaz, díky za něj. Brevet je francouzsky "Patent". Takze to znamena jen za na neco maji patent, o typu/znacce strojku to nic nerika.
hifi kral Odesláno 15. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2009 (upraveno) Brevet je francouzsky "Patent". Takze to znamena jen za na neco maji patent, o typu/znacce strojku to nic nerika. Francouzky - to jsem nezkoušel Číslo může být tedy patentu. Hodinky půjdou k hodináři, tak se třeba něco bližšího o strojku dozvím. Díky Upraveno 15. června 2009 uživatelem hifi kral
hifi kral Odesláno 21. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. června 2009 Zdravím. Na hodinkách Enicar je v popisu dýnka uvedeno BREVET. Zároveň jsou na dýnku uvedena dvě "seriová" čísla. Snažil jsem se dohledat, zda se jedná o strojek, ale nic kloudného jsem nenašel. Hodinky jsem neotvíral, protože mají atypický tvar pro klíč na otevření. Pokud tedy někdo ví, nebo má odkaz, díky za něj. Ještě přidám fotečku. Dýnko (k tématu) se mi zatím nepodařilo, tak alespoň co mám. Po krátké vizitě u hodináře ................................(mezera je prostorem pro pochvalu pana Frýdla) zatím jdou pěkně a nosí se fajn.
hifi kral Odesláno 21. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. června 2009 Ještě přidám fotečku. Dýnko (k tématu) se mi zatím nepodařilo, tak alespoň co mám. Po krátké vizitě u hodináře ................................(mezera je prostorem pro pochvalu pana Frýdla) zatím jdou pěkně a nosí se fajn. to by mi to muselo jít nahrát. Vzdávám to. Třeba zítra....
hifi kral Odesláno 22. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. června 2009 to by mi to muselo jít nahrát. Vzdávám to. Třeba zítra....
B.F.G. Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 Jaký mají průměr? Pěkná planetka nahoře, foto strojku nebude? Tsa datumka je šejdrem, nebo je to fotkou?
NIGHTinGALE Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 Buď tam může být kalibr Enicar AR 165 (24 kamenů), což by měl být in-house... Nebo kalibr AS 67 (21 kamenů), což je vlastně A.Schild 5102... Případně kalibr Enicar AR 765 (17 kamenů), což je asi také in-house, ale nejsem si zcela jist... A nebo tam může být něco úplně jiného (případně tu chybějící vteřinovku někdo ukradl)
hifi kral Odesláno 22. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. června 2009 A nebo tam může být něco úplně jiného (případně tu chybějící vteřinovku někdo ukradl) Jsem si ani nevšiml, že mi tam díky delšímu času vteřinovka takřka chybí. Dýnko se mi nechce otvírat (nevím co na tento typ použít), už to vidím jak ho škrábnu. Datumka je mírně posunutá. Průměr je cca 35mm bez korunky.
NIGHTinGALE Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 A nebo tam může být něco úplně jiného (případně tu chybějící vteřinovku někdo ukradl) Jsem si ani nevšiml, že mi tam díky delšímu času vteřinovka takřka chybí. Dýnko se mi nechce otvírat (nevím co na tento typ použít), už to vidím jak ho škrábnu. Datumka je mírně posunutá. Průměr je cca 35mm bez korunky. http://www.ofrei.com/page1226.html To dýnko by mělo jít "balónkem".
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se