Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno
slučuješ naprosto neslučitelné, když ti dojde benzín, tak to je stav nouze, aukce na aukru sotvakdy bude stav nouze znamenat

ha ha s tebou je fakt prdel --- asi nevíš co je to stav nouze - o benzínu v autě to opravdu není ( že pozdravuji soudruha profesora)

• Odpovědi 143
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO
Odesláno
takže umíš používat google, fajn.

co to je google ??? --- já jsem se narodil za Svobody (tenkrát to nebylo) tak vím fakt prd

Odesláno
co to je google ??? --- já jsem se narodil za Svobody (tenkrát to nebylo) tak vím fakt prd

já zas nevím, jak si to myslel s tím benzínem, já jezdím jen vlakem... když mi to vysvětlíš, já ti vysvětlím, co to je google

Návštěvník tolja
Odesláno
tohle vlákno je skvělý feedback týhle posraný doby - až vám dojde na dálnici benzín tak vám nikdo kromě "Giliuse" v týhle podělaný zemi nezastaví - trocha úcty a zamyšlení by pánové neškodilo

No von tam prej preventivně stojí už teď, ale pochybuju, že to někdy budu potřebovat.

Odesláno
tohle vlákno je skvělý feedback týhle posraný doby - až vám dojde na dálnici benzín tak vám nikdo kromě "Giliuse" v týhle podělaný zemi nezastaví - trocha úcty a zamyšlení by pánové neškodilo

zas to nehrot :) i tady na foru se upozornilo a vlastne prispelo ke stazeni tech super primek za 8litru. takze to s nama tak hrozny neni

Návštěvník YPO
Odesláno
zas to nehrot :) i tady na foru se upozornilo a vlastne prispelo ke stazeni tech super primek za 8litru. takze to s nama tak hrozny neni

fajn je důležité že si rozumíme ;) - wono nakopat někoho do prdele je velmi snadné (obzvlášť po drátech)

Odesláno
Jestli vas to zajima, tak ja bych nezastavil.

v tyhle dobe bych taky asi nezastavil. jedine kdyby semnou v aute jel Onion a Kibi. to bych se pak nebal :)

Návštěvník YPO
Odesláno
sebekritika by se panu profesorovi líbila

zbytečně prudíš x to na co narážíš - mimochodem o hodinkách si tu napsal úplný prt (myslím, že tu jsi jenom z toho důvodu, že máme líné pavouky) :D

Odesláno (upraveno)
mimochodem o hodinkách si tu napsal úplný prt

http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry275991

http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry272360

http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=18483

http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...amp;hl=hodinkee

http://forum.chronomag.cz

/index.php?showto...amp;hl=hodinkee://http://forum.chronomag.cz

/index.ph...amp;hl=hodinkee

http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;hl=prezident

věco co jsem založil, mohl bych pohledat i další...

http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=19861

a tady jsem taky nepsal o hodinkách?

Upraveno uživatelem mengelis
Odesláno

Mě trochu uniká o čem se tady povídá. Hodinky byly prodávány v aukci a aukce je od toho, aby se licitovala cena, no a kdo dá nejvíce, tak vyhraje. Princip je v tom, že nějaká věc má pro potenciální kupce různou cenu a proto se někdo další licitace vzdá a jiný pokračuje. Pokud daný předmět někdo chce za každou cenu, tak vydá nereálné peníze, ale on ví proč a je spokojený. Prodejce prodává v aukci proto, že chce maximální cenu, jinak by dal inzerát s pevnou cenou a proto očekávat, že bude "slušný" a cenu sám shodí nelze, nebo je naivní. Takto to probíhá u obrovského množství aukcíí po celé věky a po celém světě a najednou je to špatně????

Návštěvník YPO
Odesláno
Odesláno
přijmi mou hlubokou omluvu - je také nějaká reálná zkušenost nebo to je jenom o google teorii ?

aha, takže k tomu abych tady mohl něco psát musím vystřídat dvacet hodinek panerai ročně? prostě napiš, že tě seru a bude to vyřešené a nehledej si falešné záminky

Návštěvník YPO
Odesláno
aha, takže k tomu abych tady mohl něco psát musím vystřídat dvacet hodinek panerai ročně? prostě napiš, že tě seru a bude to vyřešené a nehledej si falešné záminky

nějak ti ta obhajoba nejde - vypadá to, že budeš advokát na hovno a o taláru ani nepřemýšlej pokud tam nevsuneš nějaké všimné :D

Odesláno

Tak jsem asi další "špatňák", protože jsem mu napsal hned zatepla co si o tom myslím.

Imho já bych byl rád, kdyby mi někdo dal podobnou informaci. Někteří tady třeba pořád brečíte ohledně fejků a podobných hraničních "věcí".

Teorie: Podle mě je dost pravděpodobné, že si právě tento kupující myslel na český Prim, byť je línej se podívat(nebo třeba pořádně neví jak, netuší, že existují dva Primy a pod.), co že to vlastně přesně je. Možná je to starej strejda, kterej by to stejně nepoznal. Už proto se mi taková aukce nelíbila. Kdybych se vás pánové zeptal, jakej je rozdíl mezi chapačem na 791 a jak poznáte stejnej, kterej je se stejným nápisem za třetinu (vlastně to není fejk), tak nejspíš podle fotky na Aukru poznáte úplný prd. Navíc si třeba dost jasně vzpomínám, když tady chtěl někdo prodat Brajtle dráž, než je koupil. Někteří jste se mohli z toho pos... a všichni přesně víte, oč a za kolik jde. Proč to nepřát tady, ale přát na aukru? Neznám pozadí, vy taky ne. Přišlo mi to jako nefér.

Pro informaci, kdyby je vydražil za korunu a prodávající by aukci stáhl, jakože se to děje pořád, tak byste myslím ani neštěkli. Až půjdete jednou večer sami po ulici a někdo vás klepne po palici, vy budete křičet pomoc, jenže vám nikdo nepomůže, tak si můžete mlít poučky z řeckého, římského či jiného práva. Uvidíme, jak dopadnete...

Nevím, jestli bych zastavil někomu, komu dojde benzín, mám už s tím jednu špatnou zkušenost, každopádně když jde o zvířata, tak zastavuju vždycky (nejsou to svině jako nekteří lidé). Určitě je ale lepší je přejet podruhý. :thumbsdown_anim:

Tohle je opravdu můj názor, nečekám komentář, tím se nic nezmění.

Odesláno
nějak ti ta obhajoba nejde - vypadá to, že budeš advokát na hovno a o taláru ani nepřemýšlej pokud tam nevsuneš nějaké všimné :D

no já si jen nevšiml toho nového pravidla, podle kterého na chronomagu můžeš psát jen o hodinkách, které vlastníš.

Návštěvník Tada
Odesláno
Až půjdete jednou večer sami po ulici a někdo vás klepne po palici, vy budete křičet pomoc, jenže vám nikdo nepomůže, tak si můžete mlít poučky z řeckého, římského či jiného práva. Uvidíme, jak dopadnete...

No až náš někdo klepne po palici, tak nám poučky z římského práva nepomůžou to je fakt - protože římské právo trestí se nerecipovalo :P

Odesláno (upraveno)

Já si umím představit sám sebe jako toho kupujícího. Před rokem a půl jsem nevěděl o hodinkách skoro nic (teď je to lepší jen o fous - ale problém MPM x Elton trochen znám) a na Aukru bych na tuhle aukci asi taky tupě házel - prodejce dobrý feedback, česká značka Prim (jiná přeci není) a označení Prim Sport 3 - jedničky pěkný, dvojky taky a teď teda trojky - no jasně, pokračují v načaté cestě. A jsem dobrej, protože to i sám poznám, ono mezi 2 a 3 je menší rozdíl než 1 a 2. Navíc bych se nebál dát velkou částku, protože v sekci starožitností stroj označený ve stavu jako nový, super stav a vhodný do sbírky - asi někde dlouhou dobu ležel v šuplíku. Pak by přišly, z "původní etuje" bych asi nic nepoznal a šel bych se pochlubit k hodináři, co jsem sehnal za parádu. A u něj bum! No jo, moje blbost a za tu se co - platí. On by se to i tenhle výherce jednou stejně dozvěděl, a bude ho to štvát. Sám jsem z vlastní blbosti přeplatil spoustu věcí a po roce a půl sosání tady možná někdy něco i přeplatím znovu. Sakra bude mě to s*át, že jsem byl líný se někde optat nebo že jsem spoléhal na svou (ne)znalost, ale třeba si dám pro příště aspoň na chvíli pozor.

Takže prodejci gratulace a kupující? K super kšeftu musí občas bejt kafka - a že nás ještě pořád je...

EDIT: Jo, a ke Gillovi - koupil jsem od něho hodinky, které původně získal od člena fóra. Prodal mi je za cenu, která pro mne byla přijatelná. Asi za tři dny mi ale poslal určitou částku zpátky na účet s tím, že se omlouvá - původně je koupil za menší částku, než mi je pak nechával a spletl to... :notworthy:

Upraveno uživatelem ricous

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...