Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Bol som stastnym majitelom klasickych Tissot T Touch.Po case mi vsak zacala vadit: slaba vodotesnost,na moju ruku maly priemer,zle odcitanie casu v tme...

V roku 2008 boli na svete nove T-Touch Expert,takze tie moje to mali zratane a poslal som ich do sveta.

Cesta novym hodinkam vsak bola trnista,pretoze tie povodne boli darcek od mojej manzelky k 30ke.... ja viem "jsem vul" pretoze takyto darcek sa jednoducho z ruky nepusta,nuz ale stalo sa.Laska mojej manzelky ku mne je vsak bezodna a tak mi nakoniec odpustila a dala zvolenie na nakup novych...tak isto je posadnuta uchylkou nakupu detskych kocikov(za dva roky vystriedala pri jednom dietati osem kocikov)

Hodinky som kupoval od nemeckeho internetoveho predajcu cez chorno24.com. Komunikacia z predajcom prebehla hladko,dokonca velmi rychlo reagoval na moju ziadost o zlavu kedze hodinky boli original na kozi a ja preferujem kaucuk (tento typ hodiniek je na kozi strasny GRC),takze som musel kaucuk dokupovat (za kaucuk dakujem clenovi fora KASPER)

Ked dorazili,tak ma pocit definitivnych hodiniek drzal asi pat minut :thumbsup_anim: Nuz musim,vsak povedat,ze hodinkam az na par malickosti nie je co vytknut

PLUSY:

-Vacsie puzdro

-Lepsia luminiscencia na indexoch a ruckach (podsvietenie nepouzivam)

-Vacsia vodotesnost

-Viac praktickych funkcii(GMT,odpocitavanie,2xbudik)

MINUSY:

-Zobrazenie datumu(Je zbytocne mat tvar datumu 22.06 09 radsej by som prijal: 22 MON)

-Velkost ruciciek(myslim ze velkost zostala z povodnych Taciek,k vacsiemu puzdru by sa hodili masivnejsie)

-Logo T na puzdre(na deviatke) Hodinky su vcelku triezveho dizajnu,ale spominane logo mi skor pripomina niektore cirkusantske modely od Tissot :suicide_anim:

Inak sa da povedat,ze hodinky su na ruke vzhladovo a pocitovo velmi prijemne,manipulacia s Touch displayom je jednoducha a v tme su lahko citatelne

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník Snow
Odesláno

Osm kočárků, to mě podrž. Jako novopečený dědeček jsem do výběru zasvěcený, zkoušeli jste celokevlarový od Porsche ?

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
Osm kočárků, to mě podrž. Jako novopečený dědeček jsem do výběru zasvěcený, zkoušeli jste celokevlarový od Porsche ?

Neviem,ci bol od Porsche,ale jeden karbon sme mali:

Jak jste byli spokojeni ?

Edit - pošli odkaz na ten, co máš na obrázku, díky.

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno
największy + : WR 100 m , led illiminacja

największy - : duże odchyłki działania ALTMETER

To moim zadaniem :)

...to LED osvetlenie moc nepouzivam,skor si myslim,ze je to na podsvietenie displeja,pri pouzivani roznych funkcii v tme,na odcitanie casu staci aj luminova na ruckach a indexoch

...funkcia Altimeter je pre mna trosicku zahada.Stale netusim,aky je rozdiel medzi Absolutnym a Relativnym tlakom.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...