romulada Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 Tak kdyby jsi se neudřžel, a pouštěl černý, tak víš kam máš volat. :-) ale kdepak-negrouškovi chci jen pořídit světlejšího bratříčka, ale spíš to bude se strojem El Primero.
Kalifx Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 V bílé variantě je moc nemusím, navíc preferuju větší hodinky ale stejně bych je chtěl mít. Nezbývá než poblahopřát k legendě z těch největších...
mnovace Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 Ahoj Oldo, gratuluji k super hodinkám, prostě sportovně elegantní ikona. Kupovals v ČR?
matino Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 Tak z rolexiek ktore som doteraz videl, ma neuputali ziadne, az na tieto...Mam rad presne takyto typ: Biely cifernik, sportove, na kovovom naramku.
OldaA Odesláno 25. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. června 2009 Ahoj Oldo, gratuluji k super hodinkám, prostě sportovně elegantní ikona. Kupovals v ČR? Díky, ano, ukončil jsem čekání v jednom hodinářství v tom druhém :-)
OldaA Odesláno 25. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. června 2009 Jak tě oldO může nerušit ten traktát na těch krásnejch hodinách ? Já na ně naopak musím obecně upozornit jako na největší nectnost rolexů. Skoro na všech modelech mě děsně štve, že korunka na 12 je malá , oproti indexům skoro jaksi v pozadí, za to pod ní spousta nesmyslů. Omega se po nioch opičí a je to taky děs. Nápis na je na fotce výraznější než na živo, když je máš na ruce nevšímáš si ho, ty krásné sčítače pod ním prostě upoutají pozornost.
JPB Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Odesláno 29. června 2009 Jsou naaadherny. Vyborna volba. Koupil jsem cerny a do ted nevim jestli jsem nemel vzit bily. Meli v hodinarstvi oboje a furt jsem je stridal. Bily i cerny jsou tak nadherny, ze je to asi jedno. Fakt moc hezky. U me bili : cerny 50:50. No nic jdu setrit na bily Zenithy El Primero s kozenym paskem:-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se