Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravím všetkých,

Toto sú moje prvé automaty, slniečko pekne svietilo a tak som si povedal, že skúsim trochu fotiť. Moc sa mi teda nedarilo, ale aspoň pre ilustráciu... pardon hlavne za ten prach na sklíčku :thumbsdown_anim:

PS: Chronomagor si pod názvom vlákna ihneď predstavil Seika, čo sa síce nemýlil, ale normálneho človeka by asi napadli kozy... :lol:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem warlordx
Odesláno

Gratuluji a ať šlapou jako hodinky. Taky jsem si nedávno jedny pořídil jako pracovní, ale nakonec jsem zůstal u pracovních Primek, jako pracovních mi jich bylo totiž líto. mám tyto

Odesláno
gratuluji. seiko je dobry zacatek... a asi se moc nepletu, kdyz reknu, ze se seikama tady zacinal kdekdo :)

JJ - když jsem asi před dvaceti lety brouzdal po TAX FREE obchodech v Andoře, byly jich tam stovky. Taky jsem jedny chtěl, ale prodavač nemohl ani jedny, co měl skladem, rozchodit. Nakonec to vzdal a já si vzal Citizeny. Jedou dodnes.

Jinak tyhle jsou moc pěkné, přeji aby dlouho dobře sloužily.

Odesláno

Zujímavé je na tom to, že nejaky čas pred tymito Seikami som dostal Tissoty, pekné oblekovky na kvalitnom ťahu a quartz. Potom som začal pátrať čo to vlastne je zač, objavil chronomag a ochorel... :rolleyes:

Dlho som to tu študoval a nakonec rozhodol kúpiť ešte Seiko 5. A teraz Tissoty zväčša oddychuju v skrinke...

Inak na tej trvacnosti niečo bude. Držal som totiž v ruke jedny asi 20 rokov stare nepretržite nosene, ktore boli len raz u hodinara na vymenu sklíčka a čistenie. A ďalšie asi 12 rokov stare taktiež bez problemov a u hodinára ešte neboli! :eek:

Odesláno (upraveno)

Tak dnes dorazili tyto z Aukra, také sem podle mě patří. Jelikož moje Seiko5 (viz výše) byly pro drahou polovičku prý velké, tak jsem hledal, až jsem našel tyto. Také jsem zamýšlel koupi od Kasper. Ale jím nabízené, se mojí ženušce nelíbili. Těmito je nadšená. Rozměr je 25mm a 27mm včetně korunky.

Upraveno uživatelem pikec

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...