Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pánové, mám dotaz jak se snáší automat. hodinky cca do 5000 Kč (např: Orient CEM65002, Seiko monster a další) a voda. Tím myslím, jestli když se s nimi sprchujete, plavete a příp. drsnější kontakty s vodou (např:ponor), jestli jim věnujete následně nějakou speciální péči. V některých starších vláknech mi přišlo, že ani hodinky tzv. divers nepatří do vody. Zajímají mě osobní zkušenosti a vše co s nimi provádíte? Které hodinky v této cenové kategorii jsou opravdu držák a zaslouží si označení divers? :helpsmilie:

Odesláno (upraveno)
Pánové, mám dotaz jak se snáší automat. hodinky cca do 5000 Kč (např: Orient CEM65002, Seiko monster a další) a voda. Tím myslím, jestli když se s nimi sprchujete, plavete a příp. drsnější kontakty s vodou (např:ponor), jestli jim věnujete následně nějakou speciální péči. V některých starších vláknech mi přišlo, že ani hodinky tzv. divers nepatří do vody. Zajímají mě osobní zkušenosti a vše co s nimi provádíte? Které hodinky v této cenové kategorii jsou opravdu držák a zaslouží si označení divers? :helpsmilie:

Oboje Tebou uváděné jsou v pohodě na všemožné aktivity. Za cenu horších quartzek máš hodinky na ven jak dělané:) Následná péče je v mém případě sprcha pitnou vodou a vyleštění sklíčka... Jinak obecně - prý ŽÁDNÉ hodinky nepatří do vody;) (ono ani auto do deště, svíčka do křišťálového svícnu atp..Běda, když se věci používají :suicide_anim: )

Osobně bych volil samozřejmě Monster na oranžovém kevlaru;)

(ale mám teď nějaké oranžové období;))

v kategorii "bezúdržbovky na dorasování" používám spolehlivé laciné quartzky.. Pulsar Solar 4000

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno

Po blbnutí ve slaný vodě hodinky opláchnout sladkou vodou a utřít. Po pobytu ve sladký vodě utřít. V obou případech jim slušně poděkovat, pomazlit se s nima a každej rok, dva nebo tři... no prostě čas od času vyměnit těsnění.

Mimochodem, není nic tak tristního jako pohled na člověka, kterej si schovává svý rolexky submarinery před lehkou letní přeháňkou :D

Odesláno
Mimochodem, není nic tak tristního jako pohled na člověka, kterej si schovává svý rolexky submarinery před lehkou letní přeháňkou :D

AMEN - tohle vytesat do kamene... :notworthy:

Propláchnout čistou sladkou vodou a nechat oschnout. Stejně se ošetřují potápěčské přístroje, foťáky, kamery, počítače...

Odesláno

Já "topil" Precista Italian... :( paradoxně, dokud jsem se koupal s Laco l.e. které mají 3ATM tak vydržely několik sezon... Precisty šly do pr...e během jednoho plavání...

Odesláno

:thumbsup_anim:

Já jsem nedávno koupil od člena fóra ty orienty a momentálně jim dávám trénink ve sprše.

Potom je otřu a zatím pohoda. Ale protože jsem si je koupil na léto, tak se s nima těším do bazénu.

Jen doufám, že je hned neutopím.

PS: Já taky nejsem moc dobrej plavec, tak se snad neutopím s nima.

Odesláno

a co treba nepotapecske, takove x-windy? co si s tim muze clovek dovolit? prislo by mi dobry s nima normos zaplavat v mori, kdyz uz clovek na sobe skoro nic nema, tak aspon ty hodinky :)... prezijou?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...