navi Odesláno 27. června 2009 Nahlásit Odesláno 27. června 2009 (upraveno) díky Giliusovi jsem se rozhodl pochlubit svojí novinkou: I přes různé ohlasy na fóru na tuto značku jsem rozšířil svoji "pilotní" rodinu o další značku - Certina DS Pilot, WR100m, šroubovací korunka, ETA 2824-2, 25 jewels, průměr plochého safírového sklíčka 38mm, průměr s korunkou 46mm, svítící indexy a ručičky. Zatím výborný pocit, nosím je den a půl a +15vteřin. Upraveno 27. června 2009 uživatelem navi
Pavel K. Odesláno 27. června 2009 Nahlásit Odesláno 27. června 2009 Vypadají moc dobře. Jen si myslím, že na kůži by to bylo ještě lepší. Tmavá kůže s bílým prošitím by hodinky určitě zvýraznila. Každopádně gratuluji k pěkným hodinkám
Baker Odesláno 27. června 2009 Nahlásit Odesláno 27. června 2009 Na kuzi vypadaji imho lepe. Gratuluju.
navi Odesláno 28. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. června 2009 Na kuzi vypadaji imho lepe. Gratuluju. Jo, asi máš pravdu, ale já je zatím nedávám z ruky i ve vodě, takže kůže by došla k úhoně. ( jaký je to řemen na těch Tvých?) Jak Ti chodí a celková spokojenost?
Baker Odesláno 28. června 2009 Nahlásit Odesláno 28. června 2009 Jak chodi, nevim, uz je nemam asi dva roky, ale byl jsem s nimi velmi spokojen. Remen byt tusim tento.
navi Odesláno 28. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. června 2009 (upraveno) Jak chodi, nevim, uz je nemam asi dva roky, ale byl jsem s nimi velmi spokojen. Remen byt tusim tento. Aha. I tak díky za typ na řemen - až si je vychutnám, tak možná dojde ke změně Upraveno 28. června 2009 uživatelem navi
matino Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Odesláno 29. června 2009 Na kuzi vypadaji imho lepe. Gratuluju. Hmm, tak na tejto fotke vyzeraju o triedu lepsie. A gratulujem k Certinam, ja mam asi 2 tyzdne tiez Certiny, sice quartz, ale nemozem z nich oci utrhnut.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se