HonzaS Odesláno 28. června 2009 Nahlásit Odesláno 28. června 2009 Citizen má nový strojek - Miyota 9015. Zahlídl jsem zmínku, že by měl mít i hacking.
gougy Odesláno 28. června 2009 Nahlásit Odesláno 28. června 2009 HonzaS napsal: Citizen má nový strojek - Miyota 9015. Zahlídl jsem zmínku, že by měl mít i hacking. Taky jsem o něm četl, údajně vypadá slušně (Cíťa by nedala ven šmejd, snaží se dohnat Seiko:)) a je to logický krok. Pokud ETA splní hrozby a od příštího roku přestane dodávat strojky mimo Swatch, na trhu je místa na miliardový kšeft;)
Emil Odesláno 30. června 2009 Nahlásit Odesláno 30. června 2009 HonzaS napsal: Citizen má nový strojek - Miyota 9015. Zahlídl jsem zmínku, že by měl mít i hacking. Mohu se zeptat, odkud pochazi ta informace o hackingu?
Gilius Odesláno 30. června 2009 Nahlásit Odesláno 30. června 2009 čuju,že ETA spláče nad vejdělkem......
Baker Odesláno 30. června 2009 Nahlásit Odesláno 30. června 2009 Gilius napsal: čuju,že ETA spláče nad vejdělkem...... To rozhodne
HonzaS Odesláno 30. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. června 2009 Emil napsal: Mohu se zeptat, odkud pochazi ta informace o hackingu? Jde o informaci typu jedna paní povídala z Timezone.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se