Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím po delší době. Včera jsem se vrátil z Bulharska, kde jsem mimo jiné navštívil i Sofii. Narazil jsem tam na nádherný blešák pod širým nebem, kde bylo vše a samozřejmě i hodinky (především ruské) - na podobnější průzkum bohužel nebyl čas.

Ta atmosféra byla velmi příjemná, tak se ptám kde se dá něco podobného potkat v Čechách, na Moravě a ve Slezsku?

Občas bývá něco v Ostravě - tak dvakrát za rok, ale klasický blešák neznám.

Poraďte.

Pěkné léto

přeje

Martin

Odesláno

Co ja jsem slysel, tak blesak je pravidelne kazdy mesic na "Cerne Louce". Bohuzel, vikend kdy mel udajne byt a kdy jsem se tam byl i podivat, se na posledni chvili zrusil a presunul na jindy. Takze netusim, jak to tam vypada. Ale pry tam byvaji i hodinky. Mnovace by mohl vedet vic ;)

Odesláno

Ostrava - Černá louka. Vhodné je tam být hned po 7 hodině, po 8 hodině už je toho dost prodaného - myslím tím hodinky, z vlastní zkušenosti. Dá se tam sehnat celkem dost náhradních dílů i hodinky v celkem slušném stavu, cena se dá kolikkrát i usmlouvat níže. Už jsem tam, ale dlouho nebyl - není čas.

Návštěvník Kamil
Odesláno
Nevíte o něčem podobném v Praze? Na blešáku ve Vysočanech jsem na nic nenarazil.

Teď v sobotu by měla být burza v Buštěhradě u Kladna, zkus to tam.

Odesláno
Nevíte o něčem podobném v Praze? Na blešáku ve Vysočanech jsem na nic nenarazil.

Teď v sobotu by měla být burza v Buštěhradě u Kladna, zkus to tam.

Tam jsem jezdíval, ale moc nadšený jsem nebyl, ale je fakt, že už je to dlouho.

• Po letech...
Odesláno

Jo, od 25.7.2009 bude blešák na náměstí Míru.. jsem zvědavej jestli tam budou i hodinky .. psali o tom taky v lidovkách.. tady je odkaz na ten blešák prazske trhy

Odesláno
Zajimave po 3 letech otevrit toto tema :) Nevite, jestli a pripadne kam, ze presunul blesi trh, co byval o sobotach na Andelu?

to fakt nevím, existuje jenom kolbenka a ted ten novej na míráku, o dalsích nevím

Odesláno

Jediný co jsem na blešácích viděl jsou různé Omegy v karastrofálním stavu za 20 000+, na eBay se takové prodávají za cca 100 Eur. Prostě čecháček vidí nápis Omega a to je signál přidat k obvyklé částce nulu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...