Přejít na obsah

chci si postezovat na clena fora

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno (upraveno)

Moje poslední vyjádření k věci:

to PhoeniX:

Za co ty bys mi chtěl dávat ban? Prober se a přečti si sám pravidla! Co s tím má společného počet příspěvků? Znovu opakuji, že si mohu prodávat co chci a komu chci a neporušuji tím žádná pravidla.

Omluvil jsem se všem zájemcům veřejně ve vlákně, i tyfovi. A pak mi přijde zpráva od někoho, kdo mě v životě neviděl s třemi vykřičníky, jak se mám chovat!!!

to tyfo:

Zveřejňovat něčí soukromou korespondenci bez souhlasu je ubohost nejvyššího kalibru...

EDIT: Už jsem tady koupil nebo prodal poměrně dost věcí, mnohokrát zařizoval nákupy pro někoho jiného, hromadné nákupy pro více členů (třeba i s mírným prodělkem) a zatím nezaznamenal negativní reakci, nechť si každý udělá obrázek sám. :)

Upraveno uživatelem Kamil
Odesláno
Zveřejňovat něčí soukromou korespondenci bez souhlasu je ubohost nejvyššího kalibru...

Tak tak.. timhle jsi celou situaci, tyfo, uplne zazdil, protoze jsi se snizil k celkem podlemu kroku, ktery proste slusny clovek nedela..

To ze ti Kamil asi mel poslat zpravu o tom, ze to posilat nebude je vec druha a myslim si, ze by to bylo spravny, na druhou stranu uz tady Kamil ma solidni historii kde se nejakych kiksu nebo podlosti nedopoustel a tudiz mu ani tohle nemam za zle.. stavaji se i horsi veci - napriklad to co jsi provedl ty..

Odesláno
to PhoeniX:

Za co ty bys mi chtěl dávat ban? Prober se a přečti si sám pravidla! Co s tím má společného počet příspěvků? Znovu opakuji, že si mohu prodávat co chci a komu chci a neporušuji tím žádná pravidla.

Probraný jsem od 7:30. Neříkej mi, co mám během dne dělat! Konkrétně já o Tvé rady taky nestojím. A hlavně... V prvním odstavci, ve kterém píši o banech, nefiguruje Tvé jméno, ale nováčci všeobecně. Za další - je psán Tyfovi. Přímo pro Tebe je předposlední odstavec, protože nejsi ani "Kibi".

Závěrem. Tyfo (oslovením myslím opravdu člena "Tyfo" a ne někoho jiného, kdo má sklony radit abecedu a probírání se), pakliže rozpoutáš vášně, které se týkají některého ze členů a potom přímo jeho poctivosti, musíš to dotáhnout do konce a ne ustřihnout po velkolepém entrée. Nakonec to vypadá, že si nestojíš za vlastním slovem.

Původně jsem si říkal, že se nebudu vměšovat. Ale mám tyhle tendence "zachraňovat svět", které nejsou vždy pochopeny. :)

Návštěvník YPO
Odesláno

když už se tu rejpete v h*v*e* , tak bych si na Kamila také rád postěžoval - tuhle mi přivezl hodinky autem až před dům a vůbec se mě nezeptal jestli mi to tak vyhovuje

Odesláno
kdyz uz pereme to spinavy pradlo, tak Kamil mi slibil 2 remeny na Prim letecke a nakonec dovezl 3. co s tim jako mam kua delat?

a mel bych tu vytku k moderatorum. uz jsem tady dlouho sikanovan a musim s pravdou ven viz obrazek

Koukej mi prestat pomlouvat kolegy, nebo Te zabananuju taky :D

A spiderera taky, preventivne. A taky YPA, protoze je kverulant a nevoni mu dovoz autem. A taky X-boba, za to, ze pise smajliky a honi prispevky.

A vubec, dneska bych banoval s obrouvskou chuti, takze mate vsichni stesti, ze v praci nemuzu pit, diky cemuz to neudelam z duvodu toho, ze mam jeste zabrany ;)

Odesláno
.....

Závěrem. Tyfo (oslovením myslím opravdu člena "Tyfo" a ne někoho jiného, kdo má sklony radit abecedu a probírání se), pakliže rozpoutáš vášně, které se týkají některého ze členů a potom přímo jeho poctivosti, musíš to dotáhnout do konce a ne ustřihnout po velkolepém entrée. Nakonec to vypadá, že si nestojíš za vlastním slovem.

Původně jsem si říkal, že se nebudu vměšovat. Ale mám tyhle tendence "zachraňovat svět", které nejsou vždy pochopeny. :)

Ono je to tezke Pokud by jsem nezverejnil soukromou korespondenci tak by to byly jen kecy ze neco nekdo rekl a nesplnil a proto byla zverejnena (otazkou je jestli je to cizi korespondence kdyz byla urcena mne je dle meho nazoru moje) za svym slovem si stojim to ze tady ma Kamil daleko vetsi kredit nez ja je jasny.

Hodnotite tu prodejce a kupujici kdyz nekdo udela botu tak proc to nezverejnit obvzlast kdyz je upozornen ze takove jednani se dotcene osobe nelibi tak jedna arogantne namisto zduvodneni. Kazdy muze udelat chybu ale mel by ji priznat.

Moje chyba bylo zverejneni dukazu (doslovnych textu) ale povazuji to za chybu jen proto ze na to mate i Vy ostatni nazor takovy ze je to spatne. A proto jsem se za to omluvil.

Muj nazor je takovy ze by jsem mel vzdy delat to za co se nemusim stydet a ja se za svoji korespondenci nestydim a klidne ji muze kdokoliv zverejnit, Je jasne ze se nelibi napriklad politikum kdyz se zverejni jejich "soukroma" korespondence tykajici se nas vsech.

Ja zverejnil korespondenci tykajici se sekce prodej na tomto foru a to stale povazuji za spravne protoze pokud tady na foru kde se vetsina tvari jako jedna velka rodina nekdo nedorzi slib tak je to nefer.

Odesláno

Me se libi, ze to tyfo rozjel nanovo. Uz jsem mysle ze tenhle thread skoncil. Obohacoval me totiz vice nez sledovani VKV, rozkryval mi nitra dusi dvou hlavnich akteru a okolostojiciho komparsu. Skoda jen, ze hlavni hrdinove nejsou muz a zena, jeste by to skoncilo nejakou pikanterii. Takhle si mozna na zaver daji do kvetaku, coz me ale take urcite zaujme.

verny divak Panzer

• po měsících...
Odesláno

Kecy na h.....

50% Zdejších členú a 90% nováčků by si měla vzít z Kamila příklad v celkovém projevu a stejně tak v solidním jednání.

Kdo si s ním dal třeba jen kávu dobře ví o čem mluvím a to nehovořím o těch pacientech, kteří si od něj nebo přes něj cokoliv kupovali !

Velké srdce !

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...