Dantechno Odesláno 6. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2009 Mel jsem v zivote dvoje PVD. Oboje jsem se v podstate snazil rukavem kosile ochranit pred kontaktem s realitou. Oboje byli zakoupene v nahlem popudu a vedel jsem, ze pujdou casem dal. Svoje definitivni hodinky bych proste v PVD nekoupil. Neverim tomu. Existuje nejaky material na vyrobu pouzder/tahu ktery je ve sve podstate cerny? Ne jen zbarvena povrchova vrstva ci jina uprava...
Smartinius Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2009 Zátím jsem narazil pouze na plast :-) a keramiku. Žádný černý kov není na pouzdra/tahy vhodný (špatné chemické nebo fyzikální vlastnosti). Ještě mě napadá spec. ocel používaná např. při výrobě damaškových ocelí, ale ta není černá ale do šeda.
Návštěvník Tomáš Drahoňovský Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 Jsou parádní. Dělají na mě dojem, jako by to byla nějaká varianta Panerai pro skrblíky - něco jako by existovala řada "Panerai 5 Sports" Pokud budou někdy na prodej, hlásím se jako první!
Gustaf Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 moc pěkný hodinky, gratulu ti. Jen ten plastovej nesmysl na držení korunky bych asi nevydejchal Jak již bylo řečeno, nechápu, proč to prostě nevyřešili tvarem pouzdra.
zrno Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 Nic proti , ale ať se koukám jak se koukám tak podobnost s PAM tam nevidím vůbec, teda pokud nepočítám čísla 12 3 6 9 a indexy.
Návštěvník Tomáš Drahoňovský Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Odesláno 12. května 2012 Prehlednost, velka cisla... Nevim, zkratka subjektivni dojem. Spis to ale bude tim, ze o PAM snim tak intenzivne, ze je vidim ve vsem:)
People Odesláno 29. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2017 DDSdodrbane seikaochrana korunky pvd Nic co by neslo rozlestit. Najviac ma rozsekala hlaska od majitela. ,,Hodinky uz vobec nejdu presne. Moze to byt, ze som ich mal cely den na ruke pri zbijani?"
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se