juchal Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Odesláno 1. července 2009 Přátelé viděl někdy někdo takovéto označení? Příjde mi to jako fake, ale zase pracnější než prosté vyrytí čehokoliv na dýnko.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
afrikab Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Odesláno 1. července 2009 Ja videl jen podobne Pobedy (bez obrazku na ciferniku), ale ty mely na dynku vyryto "Majetek vojenske spravy." Kde jsi je nasel?
juchal Odesláno 1. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. července 2009 Ja videl jen podobne Pobedy (bez obrazku na ciferniku), ale ty mely na dynku vyryto "Majetek vojenske spravy." Kde jsi je nasel? No přiznám se, že na Aukru - ale nerad - líbí se mi a možná po nich půjdu. Jsou tam i fotky dýnka a pouzdra, nikde žádné jiné značení...
juchal Odesláno 25. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2009 No přiznám se, že na Aukru - ale nerad - líbí se mi a možná po nich půjdu. Jsou tam i fotky dýnka a pouzdra, nikde žádné jiné značení... tak nakonec je nekoupil - má je někdo odsud?
afrikab Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2009 tak nakonec je nekoupil - má je někdo odsud? Ja ted na Aukru vydrazil podobne, jen cislo maji jine, S 049....podle toho to vypada, ze jich moc v armade nebylo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se