CzechJoker Odesláno 2. července 2009 Nahlásit Odesláno 2. července 2009 Už to tady tak trochu nesměle zaznělo, tak tedy teď naplno. Chlubím se s Fortis B-42, co chtěl Harry předělávat Zatím velmi dobrá přesnost a dva chronomagoři, co jsem s nimi seděl u jednoho stolu si mohli hlavu ukroutit Místo dlouhého povídání přidám tři obrázky z tohoto týdne, když jsem je vzal na výlet do zahraničí
Návštěvník Tada Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Odesláno 3. července 2009 Nojo, bectyricetdva Tahle verze s modrýma ručkama se mi líbí
Bison Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Odesláno 3. července 2009 ty ručičky jsou fakt parádní a hodinky samozřejmě taky, gratuluju
Kubiznusus Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Odesláno 3. července 2009 Hodinky s bílým ciferníkem mě fakt neberou, ale s těmahle ručkama jsou super kontrastní !! Moc pěkný!!
CzechJoker Odesláno 3. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. července 2009 No on ten ciferník naštěstí není bílej, ale smetanově krémovej či světle béžovej. A ručky nejsou černé, ale modré. Bohužřel to fotomodul nepobral správně.
jardab Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Odesláno 3. července 2009 Jo jo,jsou fakt pěkné, gratuluju !!!
Peta-Biker Odesláno 6. července 2009 Nahlásit Odesláno 6. července 2009 Jsou parádní, dneska se, holky moje, opalovaly... Snad je večer nebudu muset "natírat" panthenolem.
CzechJoker Odesláno 6. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. července 2009 Ten tah nevypadá špatně!
Peta-Biker Odesláno 6. července 2009 Nahlásit Odesláno 6. července 2009 (upraveno) CzechJoker: Tah je skvělej, kdyby byl k hodinkám, za 6600,- asi nestojí ... Upraveno 6. července 2009 uživatelem Peta-Biker
Darek73 Odesláno 6. července 2009 Nahlásit Odesláno 6. července 2009 Perfektní, gratuluju. Na tý kůži jsou k džínám a košili dokonalý.
New Milis Odesláno 24. září 2009 Nahlásit Odesláno 24. září 2009 Tak jsem to bez Fortis dlouho nevydržel a dnes ke mě dorazilo tohle macatý nadělení. Fortis opět překvapil - narozdíl od dvou kousků, co jsem měl předtím, tak maj tyhle šroubovací korunku. Nepřekvapil pakárnou při zkracování tahu; do jeho výměny za koženej řemen se díky zkušenostem z minula raděj pouštět vůbec nebudu. Ale jo fakt, k džeksnům dobrý.
lib Odesláno 24. září 2009 Nahlásit Odesláno 24. září 2009 New Milis napsal: Tak jsem to bez Fortis dlouho nevydržel a dnes ke mě dorazilo tohle macatý nadělení. Fortis opět překvapil - narozdíl od dvou kousků, co jsem měl předtím, tak maj tyhle šroubovací korunku. ......... Milisi, Ty to asi víš, ale možná pro některé další... Na tu korunku je třeba při vyšroubovávání a zašroubovávání dát trochu pozor. Ta pružina, co vytlačuje korunku směrem ven je dost silná. Proto je potřeba hlavně blízko k úplnému vyšroubování vyvinout trochu protitlak. Jinak by síla té pružiny mohla na konci závitu způsobit strhnutí a po nějaké době zkrácení závitu. Totéž při zašroubovávání. Není to nic složitýho. A ... gratulace k pořádným hodinkám!
Návštěvník YPO Odesláno 25. září 2009 Nahlásit Odesláno 25. září 2009 milisi ty jsou ještě s tritiem ?
New Milis Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Odesláno 1. října 2009 YPO napsal: milisi ty jsou ještě s tritiem ? Jo. To je dobře, nebo špatně?
lib Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Odesláno 1. října 2009 (upraveno) New Milis napsal: Jo. To je dobře, nebo špatně? To je dobře! Aspoň víš, proč to svítí. Luminova/SuperLuminova , to je čjort kakoj Nikdy nevím, jestli tomu mám věřit. Upraveno 1. října 2009 uživatelem lib
Návštěvník YPO Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2010 V 22. 8. 2010 v 8:42, 'tomi33' napsal: Pěkný moc pěkný.. tomu se říká jak rozesrat den na fóru - jdu rači na slunce - he he
Marfi Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2010 (upraveno) V 22. 8. 2010 v 8:44, 'YPO' napsal: tomu se říká jak rozesrat den na fóru - jdu rači na slunce - he he už jen dvanáctkrát Upraveno 22. srpna 2010 uživatelem Marfi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se