Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Už to tady tak trochu nesměle zaznělo, tak tedy teď naplno. Chlubím se s Fortis B-42, co chtěl Harry předělávat :suicide_anim:

Zatím velmi dobrá přesnost a dva chronomagoři, co jsem s nimi seděl u jednoho stolu si mohli hlavu ukroutit :thumbsup_anim:

Místo dlouhého povídání přidám tři obrázky z tohoto týdne, když jsem je vzal na výlet do zahraničí :smile_anim:

post-2946-1246559976.jpg

post-2946-1246559981.jpg

post-2946-1246559987.jpg

• po měsících...
Odesláno

Tak jsem to bez Fortis dlouho nevydržel a dnes ke mě dorazilo tohle macatý nadělení. Fortis opět překvapil - narozdíl od dvou kousků, co jsem měl předtím, tak maj tyhle šroubovací korunku. Nepřekvapil pakárnou při zkracování tahu; do jeho výměny za koženej řemen se díky zkušenostem z minula raděj pouštět vůbec nebudu.

Ale jo fakt, k džeksnům dobrý.

post-1578-1253802380.jpg

Odesláno
  New Milis napsal:
Tak jsem to bez Fortis dlouho nevydržel a dnes ke mě dorazilo tohle macatý nadělení. Fortis opět překvapil - narozdíl od dvou kousků, co jsem měl předtím, tak maj tyhle šroubovací korunku. .........

Milisi, Ty to asi víš, ale možná pro některé další...

Na tu korunku je třeba při vyšroubovávání a zašroubovávání dát trochu pozor. Ta pružina, co vytlačuje korunku směrem ven je dost silná. Proto je potřeba hlavně blízko k úplnému vyšroubování vyvinout trochu protitlak. Jinak by síla té pružiny mohla na konci závitu způsobit strhnutí a po nějaké době zkrácení závitu. Totéž při zašroubovávání. Není to nic složitýho.

A ... gratulace k pořádným hodinkám! :clap:

Odesláno (upraveno)
  New Milis napsal:
Jo. To je dobře, nebo špatně?

To je dobře!

Aspoň víš, proč to svítí. Luminova/SuperLuminova , to je čjort kakoj :devil: Nikdy nevím, jestli tomu mám věřit.

Upraveno uživatelem lib
  • po měsících...
Návštěvník YPO
Odesláno
  V 22. 8. 2010 v 8:42, 'tomi33' napsal:

Pěkný moc pěkný..

tomu se říká jak rozesrat den na fóru :D - jdu rači na slunce - he he
Odesláno (upraveno)
  V 22. 8. 2010 v 8:44, 'YPO' napsal:

tomu se říká jak rozesrat den na fóru :D - jdu rači na slunce - he he

už jen dvanáctkrát :suicide_anim:

Upraveno uživatelem Marfi

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...