romano Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Odesláno 7. července 2009 Ahoj zaujímalo by ma či majú Archimede Pilot H na zadnom dýnku sklíčko bez safíru,myslím že ano a chcel by som vidieť ako vyzerá kovové dynko má tu niekto tieto pilotky ?
dusko Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Odesláno 7. července 2009 kovove dynko je zobrazene napr. http://www.archimede-uhren.de/EN/Pilot-H.htm osobne tieto hodinky nevlastnim ;-(
Xampik Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Odesláno 7. července 2009 Ahoj zaujímalo by ma či majú Archimede Pilot H na zadnom dýnku sklíčko bez safíru,myslím že ano a chcel by som vidieť ako vyzerá kovové dynko má tu niekto tieto pilotky ? mají ze zadu minerální sklíčko v základu
romano Odesláno 5. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. srpna 2009 Tak už nastal čas a posielam objednávku hádam budú na sklade a budem promtne vybavený už sa neviem dočkať. Akonáhle ich budem mať urobím zopár foto Aj som premýšlal nad Archimede Pilot XLH len mi tam vadí to logo inak sú veľmi pekné a určite aj krásne tikajú asi sa tu pomaly s toho všetkého zbláznim
Diamondking Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2009 Tak už nastal čas a posielam objednávku hádam budú na sklade a budem promtne vybavený už sa neviem dočkať. Akonáhle ich budem mať urobím zopár foto Aj som premýšlal nad Archimede Pilot XLH len mi tam vadí to logo inak sú veľmi pekné a určite aj krásne tikajú asi sa tu pomaly s toho všetkého zbláznim Měl jsi si k nim objednat i řemínek..ten originál není moc kvalitní... Hodně doporučují třeba tohle
romano Odesláno 5. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. srpna 2009 Díky super tip doobjendnám vyzerá moc pekne a určite aj dobre sedí na ruke telátko je dobré
Diamondking Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2009 Díky super tip doobjendnám vyzerá moc pekne a určite aj dobre sedí na ruke telátko je dobré A jestli chceš echt pilotní řemen tak Tornádo..viděl jsem to na nějakých pilotkách a vypadá to super
Diamondking Odesláno 6. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2009 A jestli chceš echt pilotní řemen tak Tornádo..viděl jsem to na nějakých pilotkách a vypadá to super Chtěl jsem to editovat, ale nejde...: Stowa na Tornadu....čórka fota od Travellera..sory
romano Odesláno 6. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. srpna 2009 Tak super ten vyzerá zo všetkých najlepšie nemá chybu už sa teším keď si ich budem môcť osahať naživo
Diamondking Odesláno 6. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2009 Tak super ten vyzerá zo všetkých najlepšie nemá chybu už sa teším keď si ich budem môcť osahať naživo Hodně ti to přeji...vypadá to fakt super...a tvá radost je taková opravdová...jestli budu někdy kupovat kůži tak taky Tornádno..vypadá to fakt bezvadně.
romano Odesláno 12. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2009 Už sú na ceste a k nim aby im nebolo smutno Tornado
Diamondking Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 No paráda,tak jak přijdou tak okamžitě nafotit a fotky šoupnout tady. Hlavne jak budou vypadat na ruce.
romano Odesláno 13. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 Tak som sa dočkal prvý dojem som milo prekvapený velkosť vyhovuje sú decentné materiál puzdra nemá chybu je na dotyk velmi prijemný pefektné spracovanie cifernik krásny a ručky sú v skutočnosti nádherné luminiscencia perfekná remienok troška tuhý ale to sa časom spravý obnosím a vymením za Tornado ˇ* Ďakujem Chronoshopu za promtné vybavenie objednávky.Foto: nakoľko foťák robí krásne zábery v Tatrách som nútený aj ked nerád použit mobil ale iba zatiaľ tak ozaj iba pár záberov neskôr doplním o kvalitné fotečky.
lolohh Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 romano, jsou pěkný! Na tvoji pazouru (co si tak dovoluji soudit dle fotky) by šly v pohodě i 47mm. Ale tydle jsou hezčí
romano Odesláno 13. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 Kto všetko tu má Archimede Pilot H ?
Diamondking Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2009 Šoupni tam Tornádo a zase to bude o kus dále....uvidíš.
Arthur N. Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2009 Kto všetko tu má Archimede Pilot H ? mám je od února pro každodenní nošení a stále max spokojenost když mám nutkání koupit k nim přírůstek, tak změním řemen:) škoda, že na mou tlapu je Tornado příliš velké užívej si je!
romano Odesláno 17. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2009 Ahoj tak tu sú moje sľúbené fotečky hádam sa vám budu páčiť zaslúžia si to
grakij Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2009 Perfektni - bez loga a modrene rucky jenom skoda ze ta vterinovka nesviti
Diamondking Odesláno 18. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2009 Perfektni - bez loga a modrene rucky jenom skoda ze ta vterinovka nesviti Mě nevadí, že vteřinovka nesvítí, úplně by mi stačilo, kdyby svítily takto:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se