Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj zaujímalo by ma či majú Archimede Pilot H na zadnom dýnku sklíčko bez safíru,myslím že ano a chcel by som vidieť ako vyzerá kovové dynko má tu niekto tieto pilotky ?

Odesláno
Ahoj zaujímalo by ma či majú Archimede Pilot H na zadnom dýnku sklíčko bez safíru,myslím že ano a chcel by som vidieť ako vyzerá kovové dynko má tu niekto tieto pilotky ?

mají ze zadu minerální sklíčko v základu

• po 4 týdnech...
Odesláno

Tak už nastal čas a posielam objednávku hádam budú na sklade a budem promtne vybavený :smile_anim: už sa neviem dočkať.

Akonáhle ich budem mať urobím zopár foto :photo:

Aj som premýšlal nad Archimede Pilot XLH len mi tam vadí to logo inak sú veľmi pekné a určite aj krásne tikajú asi sa tu pomaly s toho všetkého zbláznim :lol2:

Odesláno
Tak už nastal čas a posielam objednávku hádam budú na sklade a budem promtne vybavený :smile_anim: už sa neviem dočkať.

Akonáhle ich budem mať urobím zopár foto :photo:

Aj som premýšlal nad Archimede Pilot XLH len mi tam vadí to logo inak sú veľmi pekné a určite aj krásne tikajú asi sa tu pomaly s toho všetkého zbláznim :lol2:

Měl jsi si k nim objednat i řemínek..ten originál není moc kvalitní... :thumbsdown_anim:

Hodně doporučují třeba tohle

Odesláno
Díky super tip doobjendnám vyzerá moc pekne a určite aj dobre sedí na ruke telátko je dobré :thumbsup_anim:

A jestli chceš echt pilotní řemen tak Tornádo..viděl jsem to na nějakých pilotkách a vypadá to super :thumbsup_anim:

Odesláno
A jestli chceš echt pilotní řemen tak Tornádo..viděl jsem to na nějakých pilotkách a vypadá to super :thumbsup_anim:

Chtěl jsem to editovat, ale nejde...:

Stowa na Tornadu....čórka fota od Travellera..sory ;)

post-5298-1249521687.jpg

Odesláno
Tak super ten vyzerá zo všetkých najlepšie nemá chybu už sa teším keď si ich budem môcť osahať naživo :clap:

Hodně ti to přeji...vypadá to fakt super...a tvá radost je taková opravdová...jestli budu někdy kupovat kůži tak taky Tornádno..vypadá to fakt bezvadně.

Odesláno

Tak som sa dočkal :clap: prvý dojem som milo prekvapený velkosť vyhovuje sú decentné materiál puzdra nemá chybu je na dotyk velmi prijemný pefektné spracovanie cifernik krásny a ručky sú v skutočnosti nádherné luminiscencia perfekná remienok troška tuhý ale to sa časom spravý obnosím a vymením za Tornado :thumbsup_anim: ˇ* Ďakujem Chronoshopu za promtné vybavenie objednávky.Foto: nakoľko foťák robí krásne zábery v Tatrách som nútený aj ked nerád použit mobil ale iba zatiaľ tak ozaj iba pár záberov neskôr doplním o kvalitné fotečky.

post-3758-1250167003.jpg

post-3758-1250167012.jpg

post-3758-1250167016.jpg

Odesláno
Kto všetko tu má Archimede Pilot H ? :toot:

mám je od února pro každodenní nošení a stále max spokojenost

když mám nutkání koupit k nim přírůstek, tak změním řemen:)

škoda, že na mou tlapu je Tornado příliš velké:(

užívej si je!

Odesláno
Perfektni - bez loga a modrene rucky :thumbsup_anim:

jenom skoda ze ta vterinovka nesviti :crying_anim:

Mě nevadí, že vteřinovka nesvítí, úplně by mi stačilo, kdyby svítily takto:

post-5298-1250574770.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...