tomas80 Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Odesláno 8. července 2009 Zdravim vas, jiz nejaky ten patek vlastnim hodinky Traser Navigator, s kterymi jsme naprosto spokojeny. Vyhovuje mi naprosta citelnost pri jakekoliv denni ci nocni dobe i kvalitni zpracovani. Aktualne bych si rad poridil i H3 hodinky automaticke, abych nebyl zavisly neustale na baterii. Bohuzel se nemohu rozhodnout, ktere z nasledujicich, ktere mam predbezne vybrane, by byly ty nejlepsi - nenasel jsem skoro zadne zkusenosti nebo recenze k uvedenym typum hodinek. Prosim proto, pokud nekdo z vas tyto hodinky ma, aby mi pripadne napsal nejaky ten postreh nebo tip, budu moc rad za kazdy nazor. Chtel bych hodinky pro kazdodenni aktivity, vodotesne min 10 baru, odolnejsi vuci otresum a potu a pokud mozno s kovovym/titanovym naramken. Aktualne vybiram mezi temito typy a nemuzu se rozhodnout: 1) Vostok Europe Ekranoplan s H3 (tritium osvetleni) - jsou celkem robustni, rezerva chodu jen 31 hodin. Jsou kvalitni? 2) Praetorian Singifer Automatik - zdaji se byt kvalitni, ale znacku temer neznam. Pouze gumove, NATO reminky. 3) KHS OCEAN Automatic - mam uz KHS OCEAN AUTOMATIC Quartz, jsou sice kvalitni, ale maji take pouze gumove a NATO reminky Pokud mate nejaky dalsi nebo lepsi tip v dane cenove kategorii, budu take rad za kazdou radu. Predem diky. t. Jsem stastny majitek hodinek (rad predam zkusenosti): Dievas Divergraph Blue, Traser Navigator P6502 Ocel, KHS Ocean Blue, Seiko SNF51J1, G-Shock Dark Sunshine
tomas80 Odesláno 9. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. července 2009 nevim, jaky mas rozpocet, ale podival bych se po znacce Marathon... Po te jsem se na zacatku taky dival, ale nenasel jsem skoro zadnou moznost tyhle hodinky koupit, resp nechat poslat do Evropy (vetsinou se daly koupit jen v USA a dorucio take jen po USA a Kanade). Po tve rade mam ale aspon motivaci hledat dal
Mike. Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Odesláno 9. července 2009 Po te jsem se na zacatku taky dival, ale nenasel jsem skoro zadnou moznost tyhle hodinky koupit, resp nechat poslat do Evropy (vetsinou se daly koupit jen v USA a dorucio take jen po USA a Kanade). Po tve rade mam ale aspon motivaci hledat dal Momentálně nejsou k dispozici (i když nevím, o jaký model máš přesně zájem). Prodávají se jen "přebytky z vládních objednávek" a v této chvíli žádné nejsou (alespoň u prodejců, kteří zasílají i do EU). Pokud se tedy bavíme o oficiálních prodejcích. Na ebay jsou nějaké použíté ... jedny Marathony se tu nedavno pohybovaly na prodej...? Kibi, ty Marathony už jsou pryč, pokud vím.
tomas80 Odesláno 9. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. července 2009 Momentálně nejsou k dispozici (i když nevím, o jaký model máš přesně zájem). Prodávají se jen "přebytky z vládních objednávek" a v této chvíli žádné nejsou (alespoň u prodejců, kteří zasílají i do EU). Pokud se tedy bavíme o oficiálních prodejcích. Na ebay jsou nějaké použíté ... Kibi, ty Marathony už jsou pryč, pokud vím. Aha, koukam, ze asi hledam marne. Nevadi, klidne nejakej ten cas pockam. Zajimalo by me, jaky jsou Vostok Europa obecne? Co kvalita a zpracovani? Videl jsme ted posledni modely Ekranoplan s H3, ty se mi zdaji vyborny, jenom jsem jeste nenasel zadny postrehy nebo zkusenosti, krome jedny spanelske hobby stranky Jo a diky za informaci o tech Marathonech...
Mike. Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Odesláno 9. července 2009 Aha, koukam, ze asi hledam marne. Nevadi, klidne nejakej ten cas pockam. Zajimalo by me, jaky jsou Vostok Europa obecne? Co kvalita a zpracovani? Videl jsme ted posledni modely Ekranoplan s H3, ty se mi zdaji vyborny, jenom jsem jeste nenasel zadny postrehy nebo zkusenosti, krome jedny spanelske hobby stranky Jo a diky za informaci o tech Marathonech... Není zač. Základní informace o modelech "SAR" jsou ZDE. Ohledně značky Vostok bohužel neporadím, snad někdo jiný.
tomas80 Odesláno 27. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2009 (upraveno) Není zač. Základní informace o modelech "SAR" jsou ZDE. Ohledně značky Vostok bohužel neporadím, snad někdo jiný. Zdravim. Tak jsi me presvedcil. Delsi dobu jsem hledal a nakonec jsem nasel moznost, jak primo z Kanady objednat do Evropy nove Marathony- GSAR. V tydnu budou odeslany a ja uz se nemuzu dockat, az prijdou ke mne. Az se ke mne dostanou a pokud vse probehne v poradku, dam vedet. Hezky den! Upraveno 27. července 2009 uživatelem tomas80
tomas80 Odesláno 6. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. srpna 2009 Zdravim. Tak jsi me presvedcil. Delsi dobu jsem hledal a nakonec jsem nasel moznost, jak primo z Kanady objednat do Evropy nove Marathony- GSAR. V tydnu budou odeslany a ja uz se nemuzu dockat, az prijdou ke mne. Az se ke mne dostanou a pokud vse probehne v poradku, dam vedet. Hezky den! Huraaa!!!! Tak dneska mi Marathony prisly. Jsou jeste hezci, nez jsem je kdy videl vyfoceny. Diky Kibi, zes mi dal takovej tip
tomas80 Odesláno 7. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2009 parada, gratuluju a jsem rad, ze mas radost... a kdybys potreboval pomoct s focenim...? No, uvidim, jestli se mi nejaka ta fotka podari. Hodinky jsme jeste nikdy nefotil, ale mozna bych to mohl prave ted vyzkouset. Preci jenom porovnat vsechny moje (zatim teda jen 4) H3 obibence na jedny fotce, to by nebylo spatny. Oproti ostatnim tady sice nejsem zatim zadnej sberatel, ale postupem casu si chci udeklat taky nejakou sbirku, kdyz uz jsem ten fanousek Military H3 hodinek Jinak diky za nabidku, ale prvnich par fotek musim zkusit sam, kde by jinak bylo to poteseni, kdyz se nahodou nejaka povede
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se