Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj v hodinkach se vubec nevyznam ale narazil jsem v casopisu na jedny co se me zaujali. Je to znacka Carucci. No a protoze nez neco koupim tak si o tom vetsinou neco zjistim dopredu tak se ptam tady. Co jsou zac? Jsou to uplne smejdy nebo prumerne hodinky? Nikde na internetu jsem o nich nic nenasel. Krome jedne stranky kde toho napsaneho moc neni.

Toto tam o nich pisou : CARUCCI - technicky zajímavé hodinky s italským designem a fantastickou cenou.

Značka, jejíž tváří je Dieter Bohlen (Modern talking), nabízí pánské i dámské modely a jako jedna z mála i kapesní hodinky. Najdete zde i tolik žádané retro a hlavně velikost XXXL.

Obrovským lákadlem je jejich cena !

Přesto, že jsou všechny strojky mechanické - většinou automaty, cena hodinek se pohybuje v rozmezí 2.870 - 7.980 Kč !

Neumim tady vkladat link :( http://www.nest-sro.cz/index.php?menu=137&...ankunovinka=206 takze aspon takto libi se me ty predposledni

Diky za odpovedi

Odesláno (upraveno)
Značka, jejíž tváří je Dieter Bohlen (Modern talking), nabízí pánské i dámské modely a jako jedna z mála i kapesní hodinky. Najdete zde i tolik žádané retro a hlavně velikost XXXL.

Tato věta to vystihuje přesně. Fashion značka, kterou nosí nejspíš lidé jako pan Bohlen, C. C. Catch, všichni žijící členové Bad Boys Blue a až ho pustěj z kriminálu, tak si je asi koupí i Jonák. Takže suma sumárum moje doporučení zní: nekupuj to.

Upraveno uživatelem Kalifx
Odesláno

Panove , myslim ze nekdo z vas tady na foru ma sanci uspet. Foto odmeni cenami Fortis ( zrejme reklamni predmety ).

Přesto, že jsou všechny strojky mechanické - většinou automaty, cena hodinek se pohybuje v rozmezí 2.870 - 7.980 Kč !

Jak rika Kalifx , za me take ne. A v tyhle cenovy relaci sezenes v pohode vehlasnejsi znacky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...