Libor Odesláno 13. července 2009 Nahlásit Odesláno 13. července 2009 Pokud uz to tu bylo, tak jsem to prehledl a omlouvam se. Scan z cervnoveho Watch Time. Snad to bude k precteni a snad me moderator nezabije, ze to ma 600k stranka. Mam aji scan celeho prislusneho clanku, kdyby byl zajem. Sam, jsem necetl ani jedno, takze pripadne pripominky a vyhrady smerujte na adresu vydavatele Libor Dvoustrana 1: Dvoustrana 2:
Libor Odesláno 13. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2009 Super! Diky. Bylo mi potesenim. BTW jak uploadnout clanek co ma 5 dvoustran dohromady kolem 3M? Zmensovat to moc nema cenu, pak uz je to necitelne.
Adam99 Odesláno 13. července 2009 Nahlásit Odesláno 13. července 2009 Zkus to vše uložit třeba sem a pak sem hodit link.
Libor Odesláno 13. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2009 Zkusime to takhle: Stranka 1: Stranka 2: Stranka 3: Stranka 4: Stranka 5: At slouzi! Libor
Libor Odesláno 13. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2009 No uz bych se mohl konecne jit podivat na nove 312 a 320. Uvidime co vyhraje ve ctvrtek na letisti v Dubaji, jestli Guinness a nebo se pujdu kochat
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se