Dominik Chi Chi Vacikar Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Odesláno 17. července 2009 Zdravím, zaujaly me tyto hodinky FC : FC 303MC3P5 a ta stribrna verze.. FC....MP6 mp6http://www.hodinky-koscom.cz/FC-303MC3P6-I8432.html potreboval bych zodpovedet par otazek... Strojek?? a od zkusenejsich .. take by me zajimal vas nazor.. diky..
Dantechno Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Odesláno 17. července 2009 (upraveno) Ano maji strojek. ( sorry , ale na hloupou otazku hloupa odpoved ) Upraveno 17. července 2009 uživatelem Dantechno
911 Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Odesláno 17. července 2009 strojek je FC-303 ja sem drive tuto znacku moc nebral, ale priznam se, ze posledni dobou jsou mi vice a vice sympaticti.
Dominik Chi Chi Vacikar Odesláno 17. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2009 strojek je FC-303 ja sem drive tuto znacku moc nebral, ale priznam se, ze posledni dobou jsou mi vice a vice sympaticti. Diky, nebyl jsem schopen to nikde pobrat.. Jinak v cenove relaci techto hodinek jsem nic lepsiho nenasel, mozna akorat eposky.. a nejaky levny maurice lacroix..ale to byli zrejme quartzky..
utrejch Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Odesláno 17. července 2009 (upraveno) Ano maji strojek. ( sorry , ale na hloupou otazku hloupa odpoved ) Bez urazky, ale todle byla na normalni otazku hloupa odpoved ... Vcera jsem si prohlizek od FC hezky chronograph, docela se mi libily, zpracovani perfektni, modrene sroubky ve strojku stejne tak jako rucky ... tak jen do nich ... ;-) Upraveno 17. července 2009 uživatelem utrejch
Dantechno Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Odesláno 17. července 2009 Bez urazky, ale todle byla na normalni otazku hloupa odpoved ... Vcera jsem si prohlizek od FC hezky chronograph, docela se mi libily, zpracovani perfektni, modrene sroubky ve strojku stejne tak jako rucky ... tak jen do nich ... ;-) Tak jsem asi pomalejsi
utrejch Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Odesláno 17. července 2009 Tak jsem asi pomalejsi Uz mnohokrat se tu kdekdo ptal na to, jaky je v hodinkach strojek. Pominu-li, ze se to da lehce vygooglit, tak na otazce nevidim nic hloupeho ...
CzechJoker Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Odesláno 17. července 2009 Diky, nebyl jsem schopen to nikde pobrat.. Jinak v cenove relaci techto hodinek jsem nic lepsiho nenasel, mozna akorat eposky.. a nejaky levny maurice lacroix..ale to byli zrejme quartzky.. Nevím jestli lepšího, to záleží na vkusu, ale imho nabídka automatů do 20tis není malá. Oris, Mido, Tissot, Certina. Nevadí ti malý průměr? Já bych měl z 38 mm trochu strach, už jsem si zvyknul na 42 a menší mi prostě přijdou malé.
Dantechno Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Odesláno 17. července 2009 Diky, nebyl jsem schopen to nikde pobrat.. Jinak v cenove relaci techto hodinek jsem nic lepsiho nenasel, mozna akorat eposky.. a nejaky levny maurice lacroix..ale to byli zrejme quartzky.. A co ORISky..... taky by mohli byt kolem 16k - 17k..... Myslim ze i v Koscomu.
Dominik Chi Chi Vacikar Odesláno 17. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2009 (upraveno) zlato nebo stribro? stejne to vidim, ze za ani ne rok pujdu do neceho jinyho..:D protoze tohle forum dokaze "zmanipulovat" kazdyho.. este kouknu na ty orisky.. certiny se mi libi jenom ta limited sauber BMW edition..takze jsem trochu ve smule.. Upraveno 17. července 2009 uživatelem Dominik Chi Chi Vacikar
Dantechno Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Odesláno 17. července 2009 Uz mnohokrat se tu kdekdo ptal na to, jaky je v hodinkach strojek. Pominu-li, ze se to da lehce vygooglit, tak na otazce nevidim nic hloupeho ... Ustupuji a priklanim se k nazoru z meho druheho prispevku. Jinak k tematu , ja osobne bych sel do orisek , malinko priplatil a vzal diversky , teda jestli to nemusej byt oblekovky....
Dominik Chi Chi Vacikar Odesláno 17. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2009 ORIS tyhle orisky by za to asi i staly.. dokazal by mi to nekdo nejak provnat s tema FConstantama?
911 Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Odesláno 17. července 2009 ORIS tyhle orisky by za to asi i staly.. dokazal by mi to nekdo nejak provnat s tema FConstantama? z tech znacek bych bral vazne jen Oris a FC. tis a cer ciste me subjektivne uz nesedi a je to spis marketing nez hodinarina. je to uz jen o pocitu.
Dominik Chi Chi Vacikar Odesláno 17. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2009 (upraveno) z tech znacek bych bral vazne jen Oris a FC. tis a cer ciste me subjektivne uz nesedi a je to spis marketing nez hodinarina. je to uz jen o pocitu. a co se "prestige" tyce..je na tom zrejme lepe znacka Oris, co tak pozoruji, ze? jiank u tech orisek, ktere sem linkoval (myslim, ze tam nikde neni kolik maj mm)..?? Upraveno 17. července 2009 uživatelem Dominik Chi Chi Vacikar
911 Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Odesláno 17. července 2009 a co se "prestige" tyce..je na tom zrejme lepe znacka Oris, co tak pozoruji, ze? jiank u tech orisek, ktere sem linkoval (myslim, ze tam nikde neni kolik maj mm)..?? asi jo. ja FC davam celkem uz vetsi kredit. hodne se snazi, vlastni kalibry...ja jim fandim. myslim ze jako startovni hodinky je to idelani. cena/vykon
Dominik Chi Chi Vacikar Odesláno 17. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2009 u tech FC me ted trapi jenom tech zminenejch 38mm ..protoze ted na ruce nosim neco malo pres 40 a prijde mi to tak akorat.. kdybych vedel kolik maj ty Oris asi bych mel snazsi rozhodovani..=P ale myslim, ze to bude asi stejne cislo jako ty FC..
911 Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Odesláno 17. července 2009 u tech FC me ted trapi jenom tech zminenejch 38mm ..protoze ted na ruce nosim neco malo pres 40 a prijde mi to tak akorat.. kdybych vedel kolik maj ty Oris asi bych mel snazsi rozhodovani..=P ale myslim, ze to bude asi stejne cislo jako ty FC.. to jsou jen predsudky. na tu velikost si zvyknes. zvlast pokud jsou to oblekovky. to je jen takova moda nosti 60mm hodinky. pokud nemas kuru jako ostatni nohu, tak bych se toho nebal. si to bez zkusit a uvidis.ja mam nejakych 18cm tusim a 38mm Omegy v pohode
Dominik Chi Chi Vacikar Odesláno 17. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2009 to jsou jen predsudky. na tu velikost si zvyknes. zvlast pokud jsou to oblekovky. to je jen takova moda nosti 60mm hodinky. pokud nemas kuru jako ostatni nohu, tak bych se toho nebal. si to bez zkusit a uvidis.ja mam nejakych 18cm tusim a 38mm Omegy v pohode Ok,..no ja prave nevim, jestli to bude uplne idealni volba..na jednu stranu potrebuju neco jako oblekovky..ale na druhou na patecni noci by to asi chtelo neco, co bude rikat vic, nez elegantni FC..prave proto jsem sem kopnul ty zlaty, protoze jsou aspon necim vic pouzitelny do nejake "pulzujici" spolecnosti.. ale tak aspon uz vybiram mezi FC ve stribre nebo ve zlate a tema Oris..a ne mezi 120 znackama hodinek
honza71 Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Odesláno 17. července 2009 Ahoj, tak jsem si je dal na chvíli vedle sebe na plochu a za mě ORIS. Líbí se mi to řešení datumu, upřednostňuji černý ciferník a ty FC jsou na mě takové moc seriozní. Oris má šmrnc. Šťastnou ruku při výběru.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se