911 Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2009 Je to kombinace Marine a Perpetual kolekce limitovano 500 ks vychytavkou je perpetual kalendar stelovatelny dopredu i zpatky jen pomoci korunky. na "9" je sekundovka 45 mm titanove pouzdro rotor z 22k zlata 300m cena $26.800 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senseeei Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2009 Taketo hodinky mam rad. Su zaujimave. Ale obavam sa ze normalny clovek si ich na bezne nosenie za tuto cenu nekupi. Za tuto cenu by to chcelo asi skor nieco na co sa bude dat s laskou pozerat aj 40 rokov. A tymto padom radi majitela tychto hodiniek len k dost zabezpecenym uzivatelom, ktory ich maju viacej. Skoda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2009 Moc okynek, kdyby tam nebyl den v tydnu, mesic a rok, tak super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2009 (upraveno) Pěkné, moc pěkné . Podle spodní fotku soudím, že je má na ruce Sarkozy . Když už s Ulysse Nardin vyrukuješ, už je máš ? Edit - mně se ještě o trochu víc líbí tyhle. Parádní je tvar ručiček a okénka mi nevadí. Upraveno 17. července 2009 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2009 jsou naprosto gútovní akorát ten číselník mi připadá trošku jako tohle a s odstupem času nevím nevím , ale ono je to stejně jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2009 jsou naprosto gútovní akorát ten číselník mi připadá trošku jako tohle a s odstupem času nevím nevím , ale ono je to stejně jedno Nemůžeš sem připojit fotku Tvých bývalých ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 17. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2009 Moc okynek, kdyby tam nebyl den v tydnu, mesic a rok, tak super. tak tobe by se asi libilo tohle nebo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2009 tak tobe by se asi libilo tohle Páni, ty jsou, co je to za model, jaký mají strojek ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2009 tak tobe by se asi libilo tohle Ano, ano, to je moje gusto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2009 Ano, ano, to je moje gusto. Bakere, vidíš v úvodním příspěvku tři fotky ? Já vidím jen dvě, místo úvodní mám jen čtvereček s křížkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2009 Ja vidim dve a jeste bez krizku... Jinak ty svetle jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 17. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2009 Páni, ty jsou, co je to za model, jaký mají strojek ? Ulysse Nardin Maxi Marine Diver Titanium * Movement Caliber UN-26 * Power reserve Approximately 42 h * Winding Self-winding * Functions Chronometer C.O.S.C. with power reserve indicator at 12 o?clock. Small seconds and round date window at 6 o?clock. * Case Titanium * Bezel 18 ct rose gold or stainless steel * Crown Screw down security crown * Diameter 45 mm * Water-resistance 200 m * Crystal Anti reflective sapphire crystal * Case-back Open case back with sapphire crystal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 17. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2009 pro ty co nevidi prvni obrazek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2009 pro ty co nevidi prvni obrazek Díky. Asi jsi přehlédl můj dotaz, Koupil jsi už Ulysse Nardin ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 17. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2009 Díky. Asi jsi přehlédl můj dotaz, Koupil jsi už Ulysse Nardin ? z duvodu osobnich co me ted potkaly, odpoved zni ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aws Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2009 ach jo proc to kluci delate zase mam tik v oku :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 Teda že UN udělaj hodinky, co se mi budou líbit, bych neřek. Napřed breitling, a teď i UN (myslím ty titulní), asi kornatím........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 Můžete mi někdo vysvětlit smysl nápisu Acqua Perpetual Chronometer, prosím? Hodinky to jsou parádní, ale ty marketingové bláboly na ciferníku, co se rozmáhají stále více, to je fakt děs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 Nadherna vecicka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 20. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 Můžete mi někdo vysvětlit smysl nápisu Acqua Perpetual Chronometer, prosím? Hodinky to jsou parádní, ale ty marketingové bláboly na ciferníku, co se rozmáhají stále více, to je fakt děs drive meli "edici" Acqua Perpetal. tak to je asi z toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se