Drexxy Posted July 19, 2009 Report Posted July 19, 2009 v libovolnem vlakne se mi od vcerejska zobrazuje jen prvni prispevek, ostatni jen jako odkaz pod prvnim prispevkem ktery se da rozkliknout... Nevite prosim nekdo jak z toho ven? prosel jsem snad vse tady...
Jaem Posted July 19, 2009 Report Posted July 19, 2009 Vpravo hore nad prispevkom klikni na moznosti a v mode zobrazenia zvol standard
skalis Posted July 19, 2009 Report Posted July 19, 2009 v libovolnem vlakne se mi od vcerejska zobrazuje jen prvni prispevek, ostatni jen jako odkaz pod prvnim prispevkem ktery se da rozkliknout... Nevite prosim nekdo jak z toho ven? prosel jsem snad vse tady... V hlavicce vlakna vpravo si rozkliknes roletku "Moznosti" a prepnes na "Standard". Taky me to poprve vylekalo.
911 Posted July 19, 2009 Report Posted July 19, 2009 v libovolnem vlakne se mi od vcerejska zobrazuje jen prvni prispevek, ostatni jen jako odkaz pod prvnim prispevkem ktery se da rozkliknout... Nevite prosim nekdo jak z toho ven? prosel jsem snad vse tady... jen si rejpnu, prosel si vse? nevim, ale prvni cesta by vedla do praveho horniho rohu moznosti - zpusob zobrazeni a standard.
Drexxy Posted July 19, 2009 Author Report Posted July 19, 2009 Dekuji mnohokrat, vcera mi asi nejak ujela ruka jen si rejpnu, prosel si vse? nevim, ale prvni cesta by vedla do praveho horniho rohu moznosti - zpusob zobrazeni a standard. prosel jsem vse co znam z phpBB no :-)
911 Posted July 19, 2009 Report Posted July 19, 2009 Dekuji mnohokrat, vcera mi asi nejak ujela ruka prosel jsem vse co znam z phpBB no :-) v pohode priste mene
Recommended Posts