Drexxy Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Odesláno 19. července 2009 v libovolnem vlakne se mi od vcerejska zobrazuje jen prvni prispevek, ostatni jen jako odkaz pod prvnim prispevkem ktery se da rozkliknout... Nevite prosim nekdo jak z toho ven? prosel jsem snad vse tady...
Jaem Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Odesláno 19. července 2009 Vpravo hore nad prispevkom klikni na moznosti a v mode zobrazenia zvol standard
skalis Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Odesláno 19. července 2009 v libovolnem vlakne se mi od vcerejska zobrazuje jen prvni prispevek, ostatni jen jako odkaz pod prvnim prispevkem ktery se da rozkliknout... Nevite prosim nekdo jak z toho ven? prosel jsem snad vse tady... V hlavicce vlakna vpravo si rozkliknes roletku "Moznosti" a prepnes na "Standard". Taky me to poprve vylekalo.
911 Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Odesláno 19. července 2009 v libovolnem vlakne se mi od vcerejska zobrazuje jen prvni prispevek, ostatni jen jako odkaz pod prvnim prispevkem ktery se da rozkliknout... Nevite prosim nekdo jak z toho ven? prosel jsem snad vse tady... jen si rejpnu, prosel si vse? nevim, ale prvni cesta by vedla do praveho horniho rohu moznosti - zpusob zobrazeni a standard.
Drexxy Odesláno 19. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. července 2009 Dekuji mnohokrat, vcera mi asi nejak ujela ruka jen si rejpnu, prosel si vse? nevim, ale prvni cesta by vedla do praveho horniho rohu moznosti - zpusob zobrazeni a standard. prosel jsem vse co znam z phpBB no :-)
911 Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Odesláno 19. července 2009 Dekuji mnohokrat, vcera mi asi nejak ujela ruka prosel jsem vse co znam z phpBB no :-) v pohode priste mene
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se