Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Hodinky jsou to urcite dobry a vypadaji i zajimave, ale...

Mne by vadilo to ze se mi zdaji moc velke s malym cifernikem a take to uchyceni pasku se mi moc nelibi vidim to jako problem pro neorigo remen. Kdyby byly na tahu tak asi jo, ale netusim jak by to vypadalo.

Toliko muj nazor :(

edit - na zivo je to ale mozna uplne neco jinyho tak na mne moc nedej at pak nelitujes.

Edited by tyfo
Posted

Osobně jsem si je v lesklé verzi zkoušel v Koscomu. Je to můj sen, na ruce dle mého soudu vypadají uměřeně (mám 18,5 cm). Přes svoji velikost nepůsobí na ruce humpolácky, ale jak to říci - sportovně elegantně?

Posted

Příspěvek New X-Boba mohu potvrdit. Byli jsme tam spolu a hodinky jsou povedené, testoval jsem je také na mé ruce o průměru 19,5cm.

Posted
ted je otazka ovsem zda ten prodejce je koser nebo kde je nakonec koupit.

zkus trochu pohledat. kenmarwatches nema spatne reference, ale ja to mam z druhe ruky. mozna by stalo za to mrknout se i na jinych forech, jak jsou s nimi lide spokojeni. ale jak uz jsem tady jednou psal, pokud to bude brat nejakej tvuj kamarad na americkou adresu, melo by to byt bez problemu.

Posted

Hodinky s PVD upravou vyzeraju dobre lem na foto... v realy su na nich stale mastne flaky a skrabance dost vydno.

Posted
Hodinky s PVD upravou vyzeraju dobre lem na foto... v realy su na nich stale mastne flaky a skrabance dost vydno.

to jsi me teda moc nepotesil :/