achm3d Posted July 20, 2009 Report Posted July 20, 2009 Ahoj, uvažuji o koupi Jacques Lemans Porto. Podle toho, co jsem na tomto fóru pročetl to není nejčastěji vyhledávaná značka, a proto bych se chtěl zeptat na Vaše zkušenosti. Jedná se o denní nošení, do práce, džíny, tričko. Jsou tyto hodinky vhodné nebo jsem úplně mimo mísu? V současné době nosím celokovové Swatch. Díky za každý postřeh, A.
Well Posted July 20, 2009 Report Posted July 20, 2009 Ahoj, uvažuji o koupi Jacques Lemans Porto. Podle toho, co jsem na tomto fóru pročetl to není nejčastěji vyhledávaná značka, a proto bych se chtěl zeptat na Vaše zkušenosti. Jedná se o denní nošení, do práce, džíny, tričko. Jsou tyto hodinky vhodné nebo jsem úplně mimo mísu? V současné době nosím celokovové Swatch. Díky za každý postřeh, A. Ty hodinky mají 52mm! To je tak pověsit na stěnu a ne nosit na ruce.
Quasar007 Posted July 20, 2009 Report Posted July 20, 2009 Osobně se mi nelíbí ty subciferníky "nahuštěné" ke středu ciferníku, ale vzhledem k průměru 52mm je to asi pochopitelné. Další obdobné výhrady mám k datumovce. Trochu mi to připomíná výtvory od JetSet. V této ceně je toho jistě na výběr více. Nicméně pokud Tě neodolatelně oslovily, tak není co řešit. Jedná se o osobní vkus každého "nositele".
achm3d Posted July 20, 2009 Author Report Posted July 20, 2009 Jo, asi mate pravdu. Cely den jsem si to promyslel a rozhodl se pro uplne neco jineho. Puvodne jsem mel sice v planu poridit neco obycejnejsiho, cca kolem 5.000,- ale cim vice mam informaci, tim spis si sam dokazi odpovedet na to, co chci a co se mi libi. Diky za toto forum. Lemans se mi sice designove libi, ale preci jen sahnu po trose te poctive kvality. Takze Steinhart Nav B-Uhr. Ted uz si jen musim urovnat v hlave, jestli automat nebo si je uzivat se vsim vsudy vcetne rucniho natahovani. Ale to uz je jina diskuse. Diky za pomoc.
Recommended Posts