911 Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 Breitlingy jsou na samém pokraji mého zájmu. Proto skromný dotaz, jsou to ty s tolik diskutovaným novým strojkem ?? Edit -opravuji z kalibru na strojek, mám to nějak zaryté pod kůží. jj jsou. jinak v tomto pripade se jedna o "kalibr" ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 pěkný strojek - jeden nekompetentní člověk mi sdělil, že to je hodně předělaná 775* = čert tomu věř Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 20. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 jj jsou. jinak v tomto pripade se jedna o "kalibr" ne? Kalibr,strojek,krecek,veverka--ja stejne poznam prd.Akorad rotor s nima tolik memlati.S lestenim nemam problem,jak uz jsem nekolikrad psal,neni v tom nic sloziteho,akorat kdo to umi,nechce to vykecat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 jj jsou. jinak v tomto pripade se jedna o "kalibr" ne? Už se v tom označení ztrácím , strojky, kalibry, tahy, náramky. Mechano nám v tom udělal bordel, jak jsme to měli pěkně zažité . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 (upraveno) Ještě se vrátím k fotkám, tahle by v Kalendáři chronomagikově vyjímala . Edit - obličej snad odborné porotě tolik vadit nebude. Upraveno 20. července 2009 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 to xxxxxfazerxxxxx - odborná komise fotografii s obličejem jako přidané hodnotě asi nepustí. Mohl by jsi je vyzkoušet vyfotit s nasvícením ještě jednou ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 Už se v tom označení ztrácím , strojky, kalibry, tahy, náramky. Mechano nám v tom udělal bordel, jak jsme to měli pěkně zažité . Souhlasim, naramek mi nejak nejde pres zuby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 Libi moc!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludinek Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 Jsou fakt mooc pěkný a určitě i pořádně těžký aby člověk cítíl že něco má na ruce. Kolik vlastně váží? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lifedrive Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 Opravdu jsou to nadherne hodinky. Obzvlast ta tolik kritizovana luneta se mi desne libi. Uz se tesim, az je take obleknu - brzy, brzy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 Tak jsem je mel tu cest potezkat v ruce a trochu se pomazlit. Je to fakt kus hodinek , a podle toho taky vazi. I kdyz se mi vic libi tvoje IWCecka fazere tak musim uznat, ze tyhle Brajtle k tobe sedi mnohem vic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 21. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2009 Jeste jednou diky za gratulace a velke diky clenum Gerhard a Dantechno za poddporu v horsich momentech.Snowe,pokusim se o nejakou slusnou fotku,ale muj Powershot nebo jak se ten malej kram jmenuje,to rozliseni neumi a na kalendar vidim odborniky ,pri projeti Fotogalerie-uplne jasne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 21. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2009 Zase ksicht,ale min Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2009 Zase ksicht,ale min já ti poradím - kup si nějaký ministativ za stofku - dej tam odložený start - běž si uvařit kafe a ono se to mezitím vyfotí = bude to bez ksichtu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2009 Luminescence je fakt pěkná, krásně rovnoměrná - jako to podsvícení z digitálek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 21. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2009 já ti poradím - kup si nějaký ministativ za stofku - dej tam odložený start - běž si uvařit kafe a ono se to mezitím vyfotí = bude to bez ksichtu Diky Diky,stativ pouzivam a spozdeni 10 vterin taky,ale musim sedet pod dekou a poustet jen trosku svetla ------ta lumi se fakt povedla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2009 xxxxxfazerxxxxx: Lepšíš se, čím dál lepší fotky... Pokračuj v tom, aspoň budou další fotky v galerii od někoho jiného než ode mě a kibiho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2009 Parada, bude pokracovani? Ta posledni mi pripomina ufo - super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 22. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2009 Pokus Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 22. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2009 Ta pulena je fakt dobra, jeste jsi otocil tu svitici bambuki ke korunce ,aby byla ve tme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se