XXXfazerXXX Odesláno 22. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2009 Diky Dane Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 22. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2009 xxxxxfazerxxxxx: Máš to moc pěkné, jediné, co bych vytkl na té první fotce je to, že nápis by mohl být celý - hodinky buď vprostřed nebo brýle,ať jdou vidět celé, takhle je to rozpůlené... Na mě ale moc nedávej, já jsem amatér a nerozumím tomu, je to pouze moje "cítění " U druhé to stejné-nápis - ale je mi jasné, jak Ti to trvalo s aranžováním- krabička do pozadí, atd . Každopádně děkuju za fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 22. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2009 xxxxxfazerxxxxx: Máš to moc pěkné, jediné, co bych vytkl na té první fotce je to, že nápis by mohl být celý - hodinky buď vprostřed nebo brýle,ať jdou vidět celé, takhle je to rozpůlené... Na mě ale moc nedávej, já jsem amatér a nerozumím tomu, je to pouze moje "cítění " U druhé to stejné-nápis - ale je mi jasné, jak Ti to trvalo s aranžováním- krabička do pozadí, atd . Každopádně děkuju za fotky Doprcic,mas recht.....jo jo jo-----dik za pochvalu.Na amatera mas fotky dost paradni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 22. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2009 To xxxxxfazerxxxxx - zírám, fantasticky ses polepšil za jediný den . Pevně věřím, že se nějaká Tvá fotografie objeví v připravovaném kalendáři, mně by se líbila poslední. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 Dane gratuluju k novym hodinkam i vybornym fotkam, fakt jsi se zlepsil, ty lumi fotky jsou dobry! Ja resim zmizeni odlesku tim ze do A4 papiru vystrihnu kolecko zhruba o prumeru objektivu a ten papir pak dam prave na objektic a tim se ztratim ze zorneho pole.. dalsi odlesky vetsinou taky zakryvam zabalenim do domecku z bilych A4 papiru jako variantu fotostanu kterej si upravim podle situace kterou potrebuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 23. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 Moc diky za pochvalu,gratulace a za Spidererovi rady.Mozna bych za nejakej cas prisel na to ,jak to zlepsit,ale mam houby trpelivost a este navic jsem linej jak prase Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 ..............,ale mam houby trpelivost a este navic jsem linej jak prase Ty něco povídej o lenosti. Ty poslední dvě lumi-fotky musely chtít nafoti.t dalších dvacet a před tím všechno půl hodiny aranžovat. Jsou perfektní. A to B nemusím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 Myslim ze to zvladas velmi dobre! Zitra budes mit fotky pripraveny pro kalendar! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 to xxxxxfazerxxxxx - to spiderer - fotografování nerozumím, ale dovolil bych si tvrdit, že xxxxxfazerxxxxx má fotky pro kalendář už dnes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 No, to jsou fakt hezký fotky, a hlavně i ty Brajtle - jakkoli pro mě by byly asi příliš okázalé.. A 346 součástek - to je fakt jen ve strojku nebo to je i s dílkama na tahu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 Dobry outdoor fotky - mozna lepsi nez ty podkabatovky s xichtem.... Uplne vidim jak tam laskyplne cakas na sklicko ty kapicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 Zitra budes mit fotky pripraveny pro kalendar! Co to jsou za kecy, fotky pro kalendar uz mesic nikdo neposlal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 Co to jsou za kecy, fotky pro kalendar uz mesic nikdo neposlal Ja myslim, ze fazer neco posle, alespon v to doufam Kazdopadne cekal jsem taky v kalendari mnohem vetsi ucast, ale to uz je na jinou debatu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 Ja myslim, ze fazer neco posle, alespon v to doufam Kazdopadne cekal jsem taky v kalendari mnohem vetsi ucast, ale to uz je na jinou debatu.. No to ja taky, co treba tvoje fotky, parde ??? Mas jich plny HDD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 No to ja taky, co treba tvoje fotky, parde ??? Mas jich plny HDD. Maly rozliseni, spousta sumu, nedodelky.. archiv na velkej tisk bohuzel neni, navic v tom mam takovej bordel, ze nevim jestli z toho neco pujde pouzit a ani nevim co bych hledat mel.. ale zitra nafotim potapky a musli, treba to nebude vypadat uplne debilne.. uvidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 Co treba Longiny nebo ML, ty fotky nebyly spatny. Mi to prijde, ze se kazdej boji cokoliv poslat, ale ma to byt sakra nas kalendar nasich hodinejk, tak wo-co-de ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 Se nediv kdyz chces 8MPx v tisknutelny kvalite mel si udelat A5 kalendar a fotek by bylo spousty Ja vetsinu fotil/fotim kompaktama ktery na velkej tisk asi idealni nejsou.. a navic jsem vzdycky ty fotky upravil pro web a nepocital jsem s dalsim pouzitim (budu sotva schopnej najit full verze toho co jsem poslal).. ML i Longiny byly navic takovy sterilni, chtelo by to nejaky zajimavy fotky - napadem, provedenim atp, katalogovek je vsude dost.. navic ja stale doufam, ze jeste dost fotek bude nominovano od clenu kteri porad nemohou vybrat tech top 5, protoze nekteri by mohli z fleku nasazet top 50.. navic je v pr*eli ze nemam ani poradne co fotit, nic zajimavyho nemam a to co mam je dojebany, jedine ze bych udelal nejaky outdurovy aranzma aby to mohla byt prednost a ne nevyhoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 No leda ze bychom si udelali kalendariky do penezenky Uz jsem si taky rikal, ze pet snimku / clen bude asi malo, aby mela vubec komise z ceho vybirat P.S. Plevelime tady vlakno, presun to pls. do tematu ke kalendari, ja jsem nejakej unavenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 Presunu to zitra, dneska by z toho mohl vzniknout nejakej gulas, rano moudrejsi vecera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 24. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 To --Lib-pocet fotek 42,vybrano 2..........To Dantechno--hodinky v potoce,ja klecim ve vode a hovado me kouse do zadku...prima zazitek,jeste ze do nich nenateklo.......To Milis-ten pocet soucastek jsem se nekde docetl a k rozebrani a prepocitani se dostanu az nekdy pristi tyden To-Snow a Spiderer--fotky nejaky poslu,ale furt se mi to nezda.Zkusim si na nedeli pujcit poradnej fotak a uvidim co z toho bude.Kazdopadne diky,je radost to delat,kdyz se to libi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se