Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Diky Dane

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 119
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

xxxxxfazerxxxxx: Máš to moc pěkné, jediné, co bych vytkl na té první fotce je to, že nápis by mohl být celý - hodinky buď vprostřed nebo brýle,ať jdou vidět celé, takhle je to rozpůlené... Na mě ale moc nedávej, já jsem amatér a nerozumím tomu, je to pouze moje "cítění "

U druhé to stejné-nápis - ale je mi jasné, jak Ti to trvalo s aranžováním- krabička do pozadí, atd .

Každopádně děkuju za fotky ;)

Odkaz ke komentáři

xxxxxfazerxxxxx: Máš to moc pěkné, jediné, co bych vytkl na té první fotce je to, že nápis by mohl být celý - hodinky buď vprostřed nebo brýle,ať jdou vidět celé, takhle je to rozpůlené... Na mě ale moc nedávej, já jsem amatér a nerozumím tomu, je to pouze moje "cítění "

U druhé to stejné-nápis - ale je mi jasné, jak Ti to trvalo s aranžováním- krabička do pozadí, atd .

Každopádně děkuju za fotky ;)

Doprcic,mas recht.....jo jo jo-----dik za pochvalu.Na amatera mas fotky dost paradni :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Dane gratuluju k novym hodinkam i vybornym fotkam, fakt jsi se zlepsil, ty lumi fotky jsou dobry! Ja resim zmizeni odlesku tim ze do A4 papiru vystrihnu kolecko zhruba o prumeru objektivu a ten papir pak dam prave na objektic a tim se ztratim ze zorneho pole.. dalsi odlesky vetsinou taky zakryvam zabalenim do domecku z bilych A4 papiru jako variantu fotostanu kterej si upravim podle situace kterou potrebuji ;)

Odkaz ke komentáři

Moc diky za pochvalu,gratulace a za Spidererovi rady.Mozna bych za nejakej cas prisel na to ,jak to zlepsit,ale mam houby trpelivost a este navic jsem linej jak prase

Odkaz ke komentáři

No to ja taky, co treba tvoje fotky, parde ??? Mas jich plny HDD.

Maly rozliseni, spousta sumu, nedodelky.. archiv na velkej tisk bohuzel neni, navic v tom mam takovej bordel, ze nevim jestli z toho neco pujde pouzit a ani nevim co bych hledat mel.. ale zitra nafotim potapky a musli, treba to nebude vypadat uplne debilne.. uvidime :)

Odkaz ke komentáři

Se nediv kdyz chces 8MPx v tisknutelny kvalite :lol2: mel si udelat A5 kalendar a fotek by bylo spousty :) Ja vetsinu fotil/fotim kompaktama ktery na velkej tisk asi idealni nejsou.. a navic jsem vzdycky ty fotky upravil pro web a nepocital jsem s dalsim pouzitim :) (budu sotva schopnej najit full verze toho co jsem poslal).. ML i Longiny byly navic takovy sterilni, chtelo by to nejaky zajimavy fotky - napadem, provedenim atp, katalogovek je vsude dost.. navic ja stale doufam, ze jeste dost fotek bude nominovano od clenu kteri porad nemohou vybrat tech top 5, protoze nekteri by mohli z fleku nasazet top 50.. navic je v pr*eli ze nemam ani poradne co fotit, nic zajimavyho nemam a to co mam je dojebany, jedine ze bych udelal nejaky outdurovy aranzma aby to mohla byt prednost a ne nevyhoda :lol2:

Odkaz ke komentáři

To --Lib-pocet fotek 42,vybrano 2..........To Dantechno--hodinky v potoce,ja klecim ve vode a hovado me kouse do zadku...prima zazitek,jeste ze do nich nenateklo.......To Milis-ten pocet soucastek jsem se nekde docetl a k rozebrani a prepocitani se dostanu az nekdy pristi tyden :thumbsup_anim: To-Snow a Spiderer--fotky nejaky poslu,ale furt se mi to nezda.Zkusim si na nedeli pujcit poradnej fotak a uvidim co z toho bude.Kazdopadne diky,je radost to delat,kdyz se to libi

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...