Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno
  honza71 napsal:
Tak jsem se byl včera mrknout. Je parádní, že tak staré kousky jsou někde k vidění.

TO 911: Díky za tip

rado se stalo. jak se ti to libilo? mas aspon brozuru? nebo to bylo to same, co na webu?

Odesláno (upraveno)
  911 napsal:
rado se stalo. jak se ti to libilo? mas aspon brozuru? nebo to bylo to same, co na webu?

Ahoj,

líbilo se mi to moc, ale materiály jsem si k tomu žádné nepobral. Manželka mě poňoukala,

ať si koupím rovnou knihu, co tam měli před vstupem do sálu/místnosti kde je ta expozice

vystavenou jako lákadlo. Ale já nejsem znalec ani zapálený fanda značky.

Mě stačí ta vzpomínka, co mi zůstane v palici. To mi nikdo vzít nemůže.

Byl jsem překvapený, že nedlouho po smrti A.L. Bregueta rodina ten prima podnik

prodala(1870).

U pár kousků bylo vidět na strojek. Móóóc pěkné. Regulace přesnosti chodu jako

u dnešních hodinek. Spousta kousků měla nějaké repetice a některé byly (alespoň pro mě)

neskutečně malé !

A taky si budu pamatovat, že A.L.B. jmenoval Ludvík XVIII "hodinářem královského námořnictva" :speak_cool:

Ještě jednou dík. Tu cestu do Paříže jsme měli naplánovanou už od jara vč. rezervace hotelu a tvůj

tip byl příjemné zpestření výletu. :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem honza71
  • po 2 týdnech...
Odesláno

prestoze se tam nemuze fotit, tak par fotek nez to strazce zatrhnul

3723912546_842a8c8a82.jpg

3723922316_d2af20539e.jpg

3723114125_51b7178fa7.jpg

3723926896_f4d3009860.jpg

3723120611_37ec9ae50d.jpg

tenhle prsten byl vyroben v roce 1836 a 25mm v prumeru, ma sekundovku a ALARM

Odesláno (upraveno)

Maríja - honzo71, ona je tam k mání kniha o breguetovi a tys ji přes ponoukání manželky nekoupil ??? Svatý muž železné vůle budiž oslaven, máš můj nejhlubší respekt. Nebo jsi měl v sobě tolik hroznů, žes ji neunes? Lze na té výstavě vidět i strojky?? Já si ji tedy zkusím objednat po internetu.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno (upraveno)
  cigi napsal:
Maríja - honzo71, ona je tam k mání kniha o breguetovi a tys ji přes ponoukání manželky nekoupil ??? Svatý muž železné vůle budiž oslaven, máš můj nejhlubší respekt. Nebo jsi měl v sobě tolik hroznů, žes ji neunes? Lze na té výstavě vidět i strojky?? Já si ji tedy zkusím objednat po internetu.

No co se mnou naděláš !? Jsem holt od přírody skromný hoch ( a má žena anděl) . No a kupovat jí s tím, že ji tady pak střelím nějakému "opravdovému" nadšenci, na to nemám žaludek. Neuměl bych se rozhodnout komu. :thumbsup_anim:

Jo a zapoměl jsem: strojků tam pár k vidění je. Malá expozice, ale nabušená informacema.

Ještě jednou tímto děkuji 911.

Upraveno uživatelem honza71

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...