mikrocastice Odesláno 7. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2009 Výstava parádní jen škoda že se tam nemohlo vůbec fotit.
honza71 Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2009 Tak jsem se byl včera mrknout. Je parádní, že tak staré kousky jsou někde k vidění. TO 911: Díky za tip
911 Odesláno 17. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2009 honza71 napsal: Tak jsem se byl včera mrknout. Je parádní, že tak staré kousky jsou někde k vidění. TO 911: Díky za tip rado se stalo. jak se ti to libilo? mas aspon brozuru? nebo to bylo to same, co na webu?
honza71 Odesláno 18. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2009 (upraveno) 911 napsal: rado se stalo. jak se ti to libilo? mas aspon brozuru? nebo to bylo to same, co na webu? Ahoj, líbilo se mi to moc, ale materiály jsem si k tomu žádné nepobral. Manželka mě poňoukala, ať si koupím rovnou knihu, co tam měli před vstupem do sálu/místnosti kde je ta expozice vystavenou jako lákadlo. Ale já nejsem znalec ani zapálený fanda značky. Mě stačí ta vzpomínka, co mi zůstane v palici. To mi nikdo vzít nemůže. Byl jsem překvapený, že nedlouho po smrti A.L. Bregueta rodina ten prima podnik prodala(1870). U pár kousků bylo vidět na strojek. Móóóc pěkné. Regulace přesnosti chodu jako u dnešních hodinek. Spousta kousků měla nějaké repetice a některé byly (alespoň pro mě) neskutečně malé ! A taky si budu pamatovat, že A.L.B. jmenoval Ludvík XVIII "hodinářem královského námořnictva" Ještě jednou dík. Tu cestu do Paříže jsme měli naplánovanou už od jara vč. rezervace hotelu a tvůj tip byl příjemné zpestření výletu. Upraveno 18. srpna 2009 uživatelem honza71
911 Odesláno 28. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. srpna 2009 prestoze se tam nemuze fotit, tak par fotek nez to strazce zatrhnul tenhle prsten byl vyroben v roce 1836 a 25mm v prumeru, ma sekundovku a ALARM
cigi Odesláno 28. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2009 (upraveno) Maríja - honzo71, ona je tam k mání kniha o breguetovi a tys ji přes ponoukání manželky nekoupil ??? Svatý muž železné vůle budiž oslaven, máš můj nejhlubší respekt. Nebo jsi měl v sobě tolik hroznů, žes ji neunes? Lze na té výstavě vidět i strojky?? Já si ji tedy zkusím objednat po internetu. Upraveno 28. srpna 2009 uživatelem cigi
honza71 Odesláno 28. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2009 (upraveno) cigi napsal: Maríja - honzo71, ona je tam k mání kniha o breguetovi a tys ji přes ponoukání manželky nekoupil ??? Svatý muž železné vůle budiž oslaven, máš můj nejhlubší respekt. Nebo jsi měl v sobě tolik hroznů, žes ji neunes? Lze na té výstavě vidět i strojky?? Já si ji tedy zkusím objednat po internetu. No co se mnou naděláš !? Jsem holt od přírody skromný hoch ( a má žena anděl) . No a kupovat jí s tím, že ji tady pak střelím nějakému "opravdovému" nadšenci, na to nemám žaludek. Neuměl bych se rozhodnout komu. Jo a zapoměl jsem: strojků tam pár k vidění je. Malá expozice, ale nabušená informacema. Ještě jednou tímto děkuji 911. Upraveno 28. srpna 2009 uživatelem honza71
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se