JHonza Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Odesláno 23. července 2009 Schválně: poznáte, jaké hodinky to jsou?
Gilius Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Odesláno 23. července 2009 Prim to jsem si nejdříve říkal taky,ale .........
cody Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Odesláno 23. července 2009 Prim to asi nebude, to by bylo moc snadne, to napadne vetsinu z nas. Me to teda napadlo taky. Jsem zvedavej co to je... kdy nam to prozradis?
JHonza Odesláno 23. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. července 2009 Teda takovouhle sbírku různých názorů jsem fakt nečekal. Myslel jsem, že mě hned odhalíte. Počkám ještě tak hodinu, jestli se neobjeví další zajímavý názor, a pak vám to prozradím.
JHonza Odesláno 23. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. července 2009 Tak tady je konec záhady (omlouvám se za sníženou kvalitu fotky). PRIM kal. 66 - hodinky jsem dostal darem, byly ve slušném stavu až na zcela zničený číselník. Rozhodl jsem se ho očistit s tím, že si vyrobím krásnou černo-zlatou kombinaci (indexy na 3, 6,9, 12 se zachovaly). No a když jsem se dostal na čistý kov, zjistil jsem, že to vůbec nevypadá špatně. Bohužel jsem si nevyfotil původní stav.
jiriskopal68 Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Odesláno 24. července 2009 vyhrál jsem, jako odměnu bych třeba něco takového, úplně jsem se do nich zamiloval
Oris skeleton Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Odesláno 24. července 2009 vyhrál jsem, jako odměnu bych třeba něco takového, úplně jsem se do nich zamiloval Tak takovouhle odměnu bych taky bral....v tomhle provedení bych taky neměl nic proti.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se