Well Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Odesláno 23. července 2009 Hodně zvláštní hodinky od Laco by Lacher. Model MSGR Steel s rezervou nátahu má rozměr 46x13mm a tluče v něm ETA2892-A2. Levnější Squad se navíc vyrábí ve zmenšené verzi 40x9,2mm osazený Etou 2824. Pár fotek z http://www.lacher-shop.de
Návštěvník Snow Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Odesláno 23. července 2009 Pěkné, u hodinek MSGR Steel se mi snad poprvé líbí nenápadné řešení rezervy chodu. Strojek ETA2892-A2 je zárukou kvality a rozměry jsou také velmi pěkné. Teď by to ještě chtělo nějakou živou fotografii.
Well Odesláno 23. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. července 2009 Snow napsal: Pěkné, u hodinek MSGR Steel se mi snad poprvé líbí nenápadné řešení rezervy chodu. Strojek ETA2892-A2 je zárukou kvality a rozměry jsou také velmi pěkné. Teď by to ještě chtělo nějakou živou fotografii. Já myslím, že ten rozměr je masakr. Hodinky mají hodně dlouhé nožky (jestli se tomu tak dá říct). To už bude chtít hodně velkou hnátu . Živé fotky zatím nikde nejsou .
Návštěvník Snow Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Odesláno 23. července 2009 Well napsal: Já myslím, že ten rozměr je masakr. Hodinky mají hodně dlouhé nožky (jestli se tomu tak dá říct). To už bude chtít hodně velkou hnátu . Živé fotky zatím nikde nejsou . Nebylo zbytí, kam jinam by se skryla netradičně umístěná korunka.
Baker Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Odesláno 23. července 2009 Nevim, co je to za podivnou modu davat korunku na pozici "12" Kde je prakticnost a ergonomie ?
Dantechno Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Odesláno 23. července 2009 Baker napsal: Nevim, co je to za podivnou modu davat korunku na pozici "12" Kde je prakticnost a ergonomie ? Me to prijde zajimavy a na tech MSGR Steel, by vzhledem k jejich velikosti, mozna korunka na klasicke pozici tlacila do ruky...
Baker Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Odesláno 23. července 2009 Staci obcas narizovat toto a pochopis jak nepohodlna je korunka na opacne strane, natoz tam kde nema byt vubec.
Dantechno Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Odesláno 23. července 2009 (upraveno) Ja toto nenarizuji, ale rad bych, docela se mi X-Windy libi a treba pristi rok ..... Ale stribrne... A mozna mas pravdu, ja jeste k tomu nosim hodinky na prave ruce, a to jsem pravak - ergonomie je teda stejne v hajzlu. Upraveno 23. července 2009 uživatelem Dantechno
japa Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Odesláno 24. července 2009 Well napsal: Já myslím, že ten rozměr je masakr. Hodinky mají hodně dlouhé nožky (jestli se tomu tak dá říct). To už bude chtít hodně velkou hnátu . Živé fotky zatím nikde nejsou . napríklad /zdroj: watchlounge.com/
Well Odesláno 26. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2009 No super, tak za sebe mohu říct, že se mi ty hodinky na živo vůbec nelíbí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se