Well Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 Hodně zvláštní hodinky od Laco by Lacher. Model MSGR Steel s rezervou nátahu má rozměr 46x13mm a tluče v něm ETA2892-A2. Levnější Squad se navíc vyrábí ve zmenšené verzi 40x9,2mm osazený Etou 2824. Pár fotek z http://www.lacher-shop.de Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Guest Snow Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 Pěkné, u hodinek MSGR Steel se mi snad poprvé líbí nenápadné řešení rezervy chodu. Strojek ETA2892-A2 je zárukou kvality a rozměry jsou také velmi pěkné. Teď by to ještě chtělo nějakou živou fotografii.
Well Posted July 23, 2009 Author Report Posted July 23, 2009 Pěkné, u hodinek MSGR Steel se mi snad poprvé líbí nenápadné řešení rezervy chodu. Strojek ETA2892-A2 je zárukou kvality a rozměry jsou také velmi pěkné. Teď by to ještě chtělo nějakou živou fotografii. Já myslím, že ten rozměr je masakr. Hodinky mají hodně dlouhé nožky (jestli se tomu tak dá říct). To už bude chtít hodně velkou hnátu . Živé fotky zatím nikde nejsou .
Guest Snow Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 Já myslím, že ten rozměr je masakr. Hodinky mají hodně dlouhé nožky (jestli se tomu tak dá říct). To už bude chtít hodně velkou hnátu . Živé fotky zatím nikde nejsou . Nebylo zbytí, kam jinam by se skryla netradičně umístěná korunka.
Baker Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 Nevim, co je to za podivnou modu davat korunku na pozici "12" Kde je prakticnost a ergonomie ?
Dantechno Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 Nevim, co je to za podivnou modu davat korunku na pozici "12" Kde je prakticnost a ergonomie ? Me to prijde zajimavy a na tech MSGR Steel, by vzhledem k jejich velikosti, mozna korunka na klasicke pozici tlacila do ruky...
Baker Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 Staci obcas narizovat toto a pochopis jak nepohodlna je korunka na opacne strane, natoz tam kde nema byt vubec. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Dantechno Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 (edited) Ja toto nenarizuji, ale rad bych, docela se mi X-Windy libi a treba pristi rok ..... Ale stribrne... A mozna mas pravdu, ja jeste k tomu nosim hodinky na prave ruce, a to jsem pravak - ergonomie je teda stejne v hajzlu. Edited July 23, 2009 by Dantechno
japa Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 Já myslím, že ten rozměr je masakr. Hodinky mají hodně dlouhé nožky (jestli se tomu tak dá říct). To už bude chtít hodně velkou hnátu . Živé fotky zatím nikde nejsou . napríklad /zdroj: watchlounge.com/ Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Well Posted July 26, 2009 Author Report Posted July 26, 2009 No super, tak za sebe mohu říct, že se mi ty hodinky na živo vůbec nelíbí.
Recommended Posts