Pamatkar Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 Dobrý den, trochu jsem štrachal na půdě a do rukou se mi dostaly kapesní hodinky značky DOXA z roku 1905 (1906). V tomto oboru jsem absolutní laik, můj nález mě však přinutil se o tento obor začít více zajímat. Hodinky jsem natáhl a fungují perfektně. Bohužel jsou však v ne příliš dobrém stavu: špinavé, poškrábané, chybí jim hodinová ručička a mají trochu poničený ciferník. Rozhodl jsem se je však zachránit a nechat vše opravit, a proto jsem zde chci zde získat informace jak mám postupovat, kam mám dát hodinky opravit, případně kolik to tak cca stojí? Další věcí, která mě sem přivádí jsou jakékoliv informace o těchto hodinkách (značce, modelu), jedinou informací, které o nich mám je, že patřili mému pradědu, který byl přednostou četnické stanice. Pro ilustraci přikládám fotografie: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Předem děkuji za jakékoliv informace. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
trew Odesláno 13. září 2009 Nahlásit Odesláno 13. září 2009 (upraveno) V podstatě nic zázračného . Obecný kov . Oceněny v na výstavě v Miláně v roce 1906 . Současná cena tak do 1000 Kč . :-( Oprava u hodináře se ti nevyplatí . Nejlepší bude když se do toho pustíš sám . Vyleš*** nebude problém , ciferník na to je dobrý syrový brambor , číslice pečlivě domalovat . Ručička se dá sehnat . Upraveno 13. září 2009 uživatelem trew
PepaSFI Odesláno 13. září 2009 Nahlásit Odesláno 13. září 2009 na číselník bych asi radši nesahal, aspoň prozatím. Pouzdro stačí přeleš*** Sitolem z drogerie za pár korun. Na ručku se zkus poptat po hodinářstvích nebo ji možná bude mít někdo tady z fóra. Na denní nošení to není tak stroj taky není nezbytně nutné čistit, na to třeba dojde časem.
Miloš Svoboda Odesláno 10. října 2009 Nahlásit Odesláno 10. října 2009 (upraveno) Ještě doplním že se jedná o velký nadražácký model, ta cena se v tomhle stavu bude pohdybovat spíš 300 - 500Kč než do 1000Kč. Upraveno 10. října 2009 uživatelem Miloš Svoboda
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se