NIGHTinGALE Odesláno 29. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. července 2009 Death or Glory! Jsou super, ale stejně mám pořád nejraději ty z tvojeho avataru. Ten špičák od krve... Akorát jsem teď četl, že Rolf "Rock'n'Rolf" Kasparek svoji skupinu rozpustil. Škoda
Návštěvník Snow Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Odesláno 29. července 2009 Ahoj NIGHTinGALE, před chvílí jsem se dostal k síti, udělali jste pěknou sbírku Bublin, ale je jich ještě o hodně víc. Nedostanu se ke svému obřímu PC, který je plný všeho, co se týká hodinek. Jakmile budu mít možnost nahlédnout, zkusím s dalšími přispět, nic neslibuji, mám v poznámkách velký chaos. Zatím. R.
ls8ls8 Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Odesláno 29. července 2009 mapa sveta i se svetlym pozadim na dialu
Návštěvník Snow Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Odesláno 29. července 2009 (upraveno) Edit - chybička se vloudila, hodinky již pastoval NIGHTinGALE Upraveno 29. července 2009 uživatelem Snow
spiderer Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Odesláno 29. července 2009 Všude na internetu píšou, že je výška 20mm. Podle fotek ale vypadají vyšší a ty to rovněž potvrzuješ, Michale. Takže kolik to tedy je? Odhadneš to? Asi to neodhadnu, je to uz delsi doba, ale jsem zvykly na cca 16mm brejtle a tohle mi prislo vyrazne vic, ale je mozny ze to bylo i tim, ze jinak ty hodinky nepusobi nijak veliky, takze mozna bych tem 20mm i veril
Návštěvník Radius Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2009 Tak včera jsem vyzkoušel asi tři modely Corum Bubble ve Štěrboholích (Vůbec jsem netušil, že se v ČR značka Corum prodává) a musím teda říci, že jsem dost odvážnej, ale na takovej tvar teda dostatečnej hrdina nejsem Leč to jsou hodinky nevšední a neobyčejně zajímavé!
Adam99 Odesláno 5. září 2009 Nahlásit Odesláno 5. září 2009 Přidám pár dalších: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. zdroj
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se