Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
no jestli se mi zalíběj, tak mám vyhlídlou kůži s červenym prošitim, fakt pěkný a na tyhle by se to asi hodilo. akrorát ten řemen stojí půlku těch hodinek :)

Tak v tom případě :thumbsup_anim:

Odesláno

Bohužiaľ problémom sú financie - kvôli zraneniu v práci som 3 týždne nemohol robiť a keď som prišiel po zranení v auguste do práce bolo roboty už iba na jeden deň :mad:

Na účte mám teraz +/- 90? a to by som si chcel kúpiť ešte nejaké plniace pero a neviem, či do konca roka bude aspoň nejaká možnosť zarobiť si. <_<

Odesláno
no právě, už to začíná, mě jde o to, vyzkoušet si automatickej nátah, jestli mě to nebude štvát, nemám rád věci co "nedělaj to co maj" když odložim hodinky a za nějakej čas je vezmu tak chci aby tikaly, když vezmu do ruky nůž, musí bejt ostrej...už jsem jaksi rozhodnutej pro ty překrásný archimede, zbývá rozhodnutí, jestli automatickej, nebo manuální nátah. když budu mít hodinky na ruce, tak klidně korunkou zakroutim, v tom problém nemám, ale když mám hodinky položený na stole tak se mi nechce s nima šmrdlat ve vzduchu aby zas chvíli tikaly. no uvidíme na tom seiku, chvíli ponosim a pak je buď střelim nebo si je schovám do šuplíku jak moje první automaty...

Hele, když ten čas "odložených hodinek" nebude delší než cca 40 hodin a jestli se náhodou zastaví, tak klidně tou korunkou zavrť, nemusíš šmrdlat ve vzduchu. Já je mám přes tři měsíce a ani jednou se mi nezastavily.. :thumbsup_anim:

Odesláno
Hele, když ten čas "odložených hodinek" nebude delší než cca 40 hodin a jestli se náhodou zastaví, tak klidně tou korunkou zavrť, nemusíš šmrdlat ve vzduchu. Já je mám přes tři měsíce a ani jednou se mi nezastavily.. :thumbsup_anim:

a neexistuje něco kombinovanýho, že by se natahovaly samy a když bych chtěl, tak bych je natáhl korunkou?

Odesláno
a neexistuje něco kombinovanýho, že by se natahovaly samy a když bych chtěl, tak bych je natáhl korunkou?

No ono to je kombinované....samo se to natahuje pohybem rukou nebo když se ti zastaví tak můžeš korunkou a klidně i korunkou třeba každé ráno ...bavíme se o Archimede...u jiných značek nevím. Je to mechanický-automatický nátah..

Odesláno
No ono to je kombinované....samo se to natahuje pohybem rukou nebo když se ti zastaví tak můžeš korunkou a klidně i korunkou třeba každé ráno ...bavíme se o Archimede...u jiných značek nevím. Je to mechanický-automatický nátah..

hehe, tak to je přesně to co jsem potřeboval slyšet(vidět) :thumbsup_anim:

Odesláno
Keď tak nadávate na ten ťah, nezobrať radšej "pilotky"?

snk809k2-2.jpg

ajajaj, tak tyhle jsem při výběru přehlídl, no nic příště budou plnohodnotný pilotky

Odesláno

Kupovať v kamennom obchode na Slovensku je nezmysel, nehľadiac na to, že tam nie je výber, naši turbo-podnikatelia si nahodia maržu ako fras aby mali z čoho živiť svoje SUV-ka..

Tie posledné sú super, ak ti nevadí, že sú pomerne malé. Hneď by som ich objednal nebyť tých proporcií.

Inak toto je osobný, nie odborný postreh ;)

Odesláno
Tak v tom případě :thumbsup_anim:

tak Seika dneska dorazily, a jak jsi říkal, plecháč fakt divně šustí, ještě dneska pude dolu, včera jsem byl u hodináře, hromadu má skladem, tak určitě vyberu něco co jim bude slušet, akorát mi nějako nejde zašroubovat ta korunka, což by asi měla..?

Odesláno
tak Seika dneska dorazily, a jak jsi říkal, plecháč fakt divně šustí, ještě dneska pude dolu, včera jsem byl u hodináře, hromadu má skladem, tak určitě vyberu něco co jim bude slušet, akorát mi nějako nejde zašroubovat ta korunka, což by asi měla..?

Ten tvuj model ma vodotesnost 50m pokud se nepletu. Proto nepredpokladam ze by mel sroubovaci korunku.

Odesláno
Ten tvuj model ma vodotesnost 50m pokud se nepletu. Proto nepredpokladam ze by mel sroubovaci korunku.

no mam pocit, že v tom shopu psali, že by měla bejt šroubovací, právě aby tam nenateklo..

Odesláno
no mam pocit, že v tom shopu psali, že by měla bejt šroubovací, právě aby tam nenateklo..

Jestli mas opravdu SNKF51K1 , tak ji sroubovaci nemaji.

Odesláno
Jestli mas opravdu SNKF51K1 , tak ji sroubovaci nemaji.

tak díky, točim tady s tim jak kkt, mačkám a tak, jelikož v návodu co mi k tomu přišel stojí "How to lock the crown: Push the crown back to normal position. Then, push it in clockwise while pressing it until it locks in place"

prdim na to, du si koupit řemen:)

Odesláno

Netušíte někdo zda jde toto -- Vyhraju aukci na Ebay ale zaplatí to za mě kamarád protože já nemám ten PayPal :helpsmilie: Já jen aby tam nebyl nějaký problém že někdo vyhrál a jinej platil.

(nechtěl jsem zakládat jiné téma tak snad neva že jsem to dal sem :whistle: )

Odesláno (upraveno)
Netušíte někdo zda jde toto -- Vyhraju aukci na Ebay ale zaplatí to za mě kamarád protože já nemám ten PayPal :helpsmilie: Já jen aby tam nebyl nějaký problém že někdo vyhrál a jinej platil.

Seller je rad ze predal, s tymto ziaden problem nie je, bud to pride na kamaratovu adresu, alebo si on moze pri platbe definovat novu (tvoju). Ososbne by som radsej ostal pri jeho, ktora je linknuta na PayPal.

edita. pc som dnes po mesiaci prace vybehol napiv takze som mesuge, ako to chce kamarat zaplatit, ked si ty vyhral?

Upraveno uživatelem chronick
Odesláno

no už som pri zmysloch a platí prvá časť pôvodnej odpovede, jasne že to zaplatí tak že to jednoducho zaplatí a nakoniec to nikto nevie koho je ten paypal account, čiže je to celko jedno. a samozrejme opakujem, že predajca je len rád, že predal a je mu jedno odkiaľ peniaze prídu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...