Bushman Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Ale asi se to nedá brát jako klasickej fejk - neprodávají to jako Casio G-Shock. Že je to napodobenina, to je jasný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2015 Zaujalo mě to: "Velice kvalitní zpracování je posunuje na úroveň podobného drahého modelu známé značky G-Shock". To je fakt dobrý!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J.R.Ewing Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2015 Neuvěřitelné, že si ty fejky někdo koupí. Styděl bych se, kdybych s tím vylezl na ulici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2015 Tak ono když se podíváš na některý plastový digi, tak vypadají podobně a fejky to nejsou. A plno lidí nemá ani tušení, že nějaké G-Shock hodinky jsou. Ty stránky mají udělaný celkem pohledně a věřím, že leckdo se na to chytne. Samozřejmě, kdo někdy držel v ruce Rangemany, tak by se z tohohle poblil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J.R.Ewing Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2015 Já taky nejsem zrovna expert na plastové hodinky, ale G-shock znám a měl jsem. Byly fajn, ale když se rozpadl pásek, už jsem opravu neřešil. Možná že hodinky tvářící se regulérně jako géčka bych taky nepoznal od pravých, ale když vidím cenu a pak tam přímo píší "Velice kvalitní zpracování je posunuje na úroveň podobného drahého modelu známé značky G-Shock", tak je mi hned jasný, že to budou moooc povedený kvalitní hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2015 No trak jasně, že tahle stránka vyznívá jako vtip, kolik asi musí být výrobní cena takovýho šmejdu, když za pár stovek se to vypaltí vyrobit, dovézt přes půl světa, prodat... A navíc je to od pohledu zadarmo drahý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J.R.Ewing Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2015 Aspoň si nehrají přímo na G-shock, tak to úplně fejky nejsou. To na Aukru a podobných stránkách se to u nás fejkama jen hemží a nikdo to neřeší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stefan716 Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Ludia neznali problematiky to neriesia..kupia si KVALITNE hodinky, takmer ako Gcka...vyzeraju lepsie ako niektore hnusne originalne Timexy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Nejsou to sice géčka, ale dneska jsem na Sbazaru narazil na tyhle podezřelý Edifice... prodávající nabízí i bílou variantu, obě za 369,- Kč. Nejsem si tedy jistý, ale působí to na mě dost pochybně. http://www.sbazar.cz/dendiskovici/detail/10567968-prodam-novedamskepanske-hodinky-casio-cifernik-4cm-kozeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Nejsou tam ručičky na těch malých ciferníčkách jen nalepený? A navíc ten rok pod nápisem Casio Edifice je více než podezřelý. Podle mě na 99,9 % fejky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 Potřeboval bych vidět víčko.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 Já jsem jen v rychlosti prolítl Google, ale nic o konkrétně těchto fejcích jsem neobjevil, ale i když řadu Edifice nijak moc nesleduji, stejně si myslím, že to jsou fíky, ta cena a výběr dvou modelů je jasný vodítko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Tak koukám, že od Casia se asi napodobuje všechno, teď jsem na Aukru narazil na padělky Oceanusů, borec to tam ještě zdůrazňuje. http://aukro.cz/casio-oceanus-ocw-t1000b-1a-fake-i5236205166.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Tuten typ jsem v ruce nikdy neměl a rázem bych si jenom podle fotky nebyl jistej, jestli je to fejk, kdyby to tam nepsal.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Já taky ne, o Oceanusy jsem se nikdy blíž nezajímal, ale myslel jsem si, že se od Casií fejkovaly jenom géčka (a F-91 a DBC :-), ale teď vidím, že se asi napodobuje fakt všechno, tudíž i ty černý a bílý Edifice na Sbazaru budou fejky, člověk si nemůže být jistej už žádnými hodinkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Myslim, že od prodejců tady jo. :-) Nebo z kamennýho krámu, kde si je může člověk osahat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Přitom jestli ten týpek nekecá, a ty "jako" Oceanusy byly za 80 euro, tak za to už může mít moc pěkný originály, byť ne Oceanusy, ale třeba nějaký celoocelový Edifice taky se spoustou funkcí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Jo jo, přesně tak. Nebo Oceanusy použitý starší typ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Mě by vůbec u těch Oceánusů nenapadlo, že by to mohly být fejky..normálně bych naletěl..štěstí, že na tyhle hodinky moc nejsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 To je právě ono - kdybys na ně byl, tak bys je znal dobře a určitě nekoupil. Vem si, že ňákej fejk DBX-100 bys nekoupil ani potmě. Protože i po hmatu bys poznal fejk. Já před chvílí ani takovej typ Oceanusů neznal, tak bych taky myslel, že jsou OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se