Přejít na obsah

Casio G-Shock fake

Dantechno

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...

Tak ono když se podíváš na některý plastový digi, tak vypadají podobně a fejky to nejsou. A plno lidí nemá ani tušení, že nějaké G-Shock hodinky jsou. Ty stránky mají udělaný celkem pohledně a věřím, že leckdo se na to chytne. Samozřejmě, kdo někdy držel v ruce Rangemany, tak by se z tohohle poblil.  :sick01:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já taky nejsem zrovna expert na plastové hodinky, ale G-shock znám a měl jsem. Byly fajn, ale když se rozpadl pásek, už jsem opravu neřešil. 

Možná že hodinky tvářící se regulérně jako géčka bych taky nepoznal od pravých, ale když vidím cenu a pak tam přímo píší "Velice kvalitní zpracování je posunuje na úroveň podobného drahého modelu známé značky G-Shock", tak je mi hned jasný, že to budou moooc povedený kvalitní hodinky  :) 

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Nejsou to sice géčka, ale dneska jsem na Sbazaru narazil na tyhle podezřelý Edifice... prodávající nabízí i bílou variantu, obě za 369,- Kč. Nejsem si tedy jistý, ale působí to na mě dost pochybně.

http://www.sbazar.cz/dendiskovici/detail/10567968-prodam-novedamskepanske-hodinky-casio-cifernik-4cm-kozeny

post-32641-0-23065100-1427911992_thumb.jpg

post-32641-0-10887600-1427912007_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Nejsou tam ručičky na těch malých ciferníčkách jen nalepený? A navíc ten rok pod nápisem Casio Edifice je více než podezřelý. Podle mě na 99,9 % fejky.

Odkaz ke komentáři

Já taky ne, o Oceanusy jsem se nikdy blíž nezajímal, ale myslel jsem si, že se od Casií fejkovaly jenom géčka (a F-91 a DBC :-), ale teď vidím, že se asi napodobuje fakt všechno, tudíž i ty černý a bílý Edifice na Sbazaru budou fejky, člověk si nemůže být jistej už žádnými hodinkami.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Mě by vůbec u těch Oceánusů nenapadlo, že by to mohly být fejky..normálně bych naletěl..štěstí, že na tyhle hodinky moc nejsem.

Odkaz ke komentáři

To je právě ono - kdybys na ně byl, tak bys je znal dobře a určitě nekoupil. Vem si, že ňákej fejk DBX-100 bys nekoupil ani potmě. Protože i po hmatu bys poznal fejk. Já před chvílí ani takovej typ Oceanusů neznal, tak bych taky myslel, že jsou OK.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...