casiotron Odesláno 2. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2023 Fake. I podle vzhledu i kvůli tomu, že modul 3939 neexistuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 15. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2023 Jojo, fejky např. i Casia budou žít do té doby, dokud někteří lidé budou ochotní si je koupit za dvě stovky, protože koupit si použité poctivé g-shocky nebo protreky za 500 jim náhle přijde moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danielodek Odesláno 7. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2024 Také souhlasím s Chillilukem, že lidé kupují padělky hodinek, protože jsou levnější než originální. Myslím si ale, že je důležité si uvědomit, že falešné hodinky jsou často vyrobeny z nekvalitních materiálů a nemusí dlouho vydržet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 26. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2024 Když si chci koupit hodinky tak z nich chci mít radost, což mi ten padělek jaksi neumožňuje když vím, že to je fake. Jasně je tam "nějaká" finanční úspora, ale když to nesplňuje to co originál tak ani tohle není přeci logický argument. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marektomas98 Odesláno 7. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2024 To mne fakt nenapadlo, že i Casia mají faky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadasmid Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 Koukám po GA-110 v černo-zlaté variantě. Jak poznat fíky? U těhle se mi nezdá barva nápisů na bezelu, taky zlatá destička s WR na třetí hodině je nějaká divná, ale to může být fotkou. https://ostatni.bazos.cz/inzerat/195766728/casio-g-shock-ga-110gb.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Naštěstí snadno rozpoznatelné: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se