Návštěvník Snow Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 pan socka napsal: Fejky Rolexek z Číny, na zadním deklu bude vyrytej Emil Holub a distribuci zajistí Němec. Doporučuji se vykašlat na Holuba a fláknout tam Cimrmana, potom to bude mít koule. Nemá být tohle vlákno v sekci "Humor"? Zajímavý úhel pohledu .
MarcelG Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 Tohle mě už taky zajímá, taky bych do těch cestovatelskejch teda šel! Za mě 42 nebo 44mm, spíše těch 44mm, nemuselo by se dýnko konkretizovat osobou, ale spíše spojitostí s cestováním a Českem, světlý-krémový ciferník, GMT určitě bez kyklopa. Něco spojítého se zmiňovanou růžicí kompasu by mohlo být fajn!
Návštěvník Tada Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 Tak to vypadá, že se nám začíná dávat dohromady docela dost potencionálních zájemců
Traveller Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 Frantik napsal: Cestovatelske hodinky OK, mohou vychazet z modelu Odysea, svetly letní model s funkci GMT, bez lupy, datumovka na 6, vyrazna rytina na dynku, nikde zadny napis Steinhart. To pro začátek. Pouzdro, korunka a tah jsou dané - mame k dispozici lunetu, rucky a cifernik. Cena predpokladam opet kolep 400 Eur. Zajímavá myšlenka. Jen otázka - opravdu musí mít lunetu?
Návštěvník Tada Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 Traveller napsal: Zajímavá myšlenka. Jen otázka - opravdu musí mít lunetu? Nojo, jinak by vypadlo sklíčko
JiříR Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 něco takovýho bych si na dýnku uměl představit a splňuje to hned dva požadavky, jak zeměkouli (místo ameriky bych tam dal evropu s obrysem Česka), tak kompasovou růžici! Jinak za mě: 42 nebo 44 mm průměr, je mi jedno který to nakonec bude GMT (pořádná stilizace ručky ) Datum by se mi líbílo na 6 nebo mezi 4 a 5 (barva datumového věnce jako číselníku) a cestovatelské musí mít aspoň datum (klidně i den) Kyklopa jednoznačně NE!!! číselník světlejší nějaký pískový klidně může být ZDROJ
Návštěvník Tada Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 Ono to nějak dopadne Traveller: Jdu nahlednout do encyklopedie, abych se podíval na nějaké GMT v podobném pouzdře bez otočné lunety
Harry Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 JiříR napsal: něco takovýho bych si na dýnku uměl představit a splňuje to hned dva požadavky, jak zeměkouli (místo ameriky bych tam dal evropu s obrysem Česka), tak kompasovou růžici! Jo jo, to je pěkný... To by mohlo být, splňuje to v podstatě všechno Ciferník pískový, nebo v "kokotí barvě" (USMC Coyote Brown) - to je mírně tmavší než čistě písková. Velmi pěkná barva a zatím to skoro nikdo na hodinky nepoužil... Pásek bych viděl kožený, hnědý. Ale teda bez nýtů, pěkně prosím Jinak co se týká povrchové úpravy pouzdra - leštěné pouzdro mi nějak k tomuto účelu nesedí. Co nějaké to "kartáčování", či jak se tomu říká?
Návštěvník Tada Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 Harry napsal: Ciferník pískový, nebo v "kokotí barvě" (USMC Coyote Brown) - to je mírně tmavší než čistě písková. Velmi pěkná barva a zatím to skoro nikdo na hodinky nepoužil... Pásek bych viděl kožený, hnědý. Ale teda bez nýtů, pěkně prosím Jinak co se týká povrchové úpravy pouzdra - leštěné pouzdro mi nějak k tomuto účelu nesedí. Co nějaké to "kartáčování", či jak se tomu říká? Kartáčované pouzdro by mělo být Ok, přecejenom by to měly být cestovatelské hodinky a ne nějaká metrosexuální blyštivá věc. Řemen už bych viděl podle chuti každého soudruha
B.F.G. Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 Na tom posledním vzoru vidím C v kroužku ne? Imho lev a vlajka se taky nedaj sázet kam koho napadne
cody Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 Tada napsal: A ty seš jako co za zjev? Hele Tado ja mam vypnuty zobrazovani podpisu, kdyby psali vsichni jako ty nemusim mit ani zobrazovani nickname... ale jsem zvedavej jak tohle dopadne... drzim palce, zatim to vypada zajimave... jestli vam do toho muzu trosku kecat, ta smerova ruzice je super napad, toho bych se drzel.
Návštěvník Tada Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 cody napsal: Hele Tado ja mam vypnuty zobrazovani podpisu, kdyby psali vsichni jako ty nemusim mit ani zobrazovani nickname... ale jsem zvedavej jak tohle dopadne... drzim palce, zatim to vypada zajimave... jestli vam do toho muzu trosku kecat, ta smerova ruzice je super napad, toho bych se drzel. No to víš, i takový kliďas jako já se občas neudrží
little_w Odesláno 1. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2009 klidne i ruzici kompasu, pokud nebude videt (tj. na dynku). a asi "anonymni", to je rozumne. zkousel jsem si hrat s cifernikem, a neni to vubec lehky... asi bych sel do neceho jednoducheho, asi tak: a s GMT indexy na vnitrni lunete. to je ale jenom hodne rychly nastrel od boku. ovsem mohlo by se tim zabit vice much jednou ranou... "konstrukcne" by to vychazelo maximalne z uvedene predlohy, tj. datumka na stejnem miste, zadne experimentovani, a zaroven by se mi tam libila ta cisla, prece jen se lepe odecita cas, kdyz je aspon semtam cislo. a nebylo by to tak uplne fadni (3-6-9 ma kdekdo, cisla na sudych pozicich jsou tak nejak zajimavejsi). font je hnusnej, je to palba od boku. asi blbost, ja vim, ale chtel jsem prispet aspon trosku necim konkretnejsim, nez jen nazorem. EDIT: oprava, pridal jsem do obrazku rucky, aby to aspon vzdalene vypadalo jako hodinky. rucky jsou relativne stejne jako ma vychozi model.
little_w Odesláno 1. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2009 ...nemohl bych jit spat s pocitem napul udelane prace... takze jeste aspon s vterinovkou a nejakymi temi GMT indexy...
kejklik Odesláno 1. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2009 Pořád jsem pro Járu Cimrmanů. Proč musí být zrovna cestovatelská limitka myšlená tak vážně? JdC má alespoň koule, chudáka Holuba téměř nikdo nezná a co je hotový obchvat Holic, můžou muzeum zavřít a H+Z jsou taky pro fajnšmekry. A hlavně, pokud kohokoliv z nich poptám třeba v Žitavě, jsou to naprosto zera pro cizince.
Návštěvník Tada Odesláno 1. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2009 kejklik napsal: Pořád jsem pro Járu Cimrmanů. Proč musí být zrovna cestovatelská limitka myšlená tak vážně? JdC má alespoň koule, chudáka Holuba téměř nikdo nezná a co je hotový obchvat Holic, můžou muzeum zavřít a H+Z jsou taky pro fajnšmekry. A hlavně, pokud kohokoliv z nich poptám třeba v Žitavě, jsou to naprosto zera pro cizince. No, když ti 15 lidí napíše, že chce cestovatelskou limitku s H. a Z. nebo Holubem a 3 že chtělí JC, tak je dle demokratického principu docela jasné, komu se to nakonec přizpůsobí Navíc není všem limitkám konec, pro Cimrmana se určitě prostor taky najde
Radek Hulán Odesláno 1. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2009 Červeno-modrá luneta (je krásná a kromě toho národní), bílý ciferník, ručičky rovněž v barvách červená (hodinovka), modrá (minutovka), bílá (sekundovka) a na dýnku (český) lev na africké poušti. Ocean 1 GMT se mi strašně moc líbí, i když je to kopie Rolexu.. Bral bych je hned.
Donuts Odesláno 1. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2009 Radek Hulán napsal: Červeno-modrá luneta (je krásná a kromě toho národní), bílý ciferník, ručičky rovněž v barvách červená (hodinovka), modrá (minutovka), bílá (sekundovka) a na dýnku (český) lev na africké poušti. Tak do takoveho strasneho kyce se to snad nezvrhne.
Harry Odesláno 1. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2009 Dejte už pokoj s JC, tohle není o něm... Ty "fake rolex" ručky jsou děsný, nešlo by něco jiného? Asi před měsícem (když už jsem vyřešil potápky) jsem začal přemýšlet právě nad nějakými hodinkami "na takové to cestování, děcka"... Přeci jen, riziko že člověk o hodinky přijde je v Somálsku větší než na Šumavě. A přijít o B-42 chrono se mi fakt nechce. Takže jsem hledal něco pro tyto účely. Ale chvíli kdy se tady vylíhnul nápad na tuto LE už jsem měl v podstatě vybráno: Ukradeno z Ebay (south-devon-watch-sales-ltd) Je to prostě klasika, velké číslice, pěkné ručky a ta barva číslic má správný "vintage" nádech... Prostě v nich vidím Indy Jonese Ale věřím že se podaří vytvořit něco ještě lepšího
Návštěvník Tada Odesláno 1. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2009 No, různě barevné ručky už by byl moc velký cirkus, ale modročervená luneta a bílý ciferník, to by se mi líbilo Harry: Ručky by byli samozřejmě jiné, na tom jsme se shodli hned...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.