Stepino Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 vcera jsem po dlouhem cekani prisel k puvodni Heuer helmicce z roku 1975 foto pujdeno z onthedash.com jen ty hnede carrery mi chybi :-) ale mam doma ty modre jen je skoda ze ty nejsou moje.
911 Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 parada. to je dobry zacatek pro to si ty hodinky opatrit.
Conrad Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 Tak ty jsem si kdysi strašně chtěl koupit měli je v Jungmannově ulici tuším že za 5600
Stepino Odesláno 31. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2009 (upraveno) jak rikam, modre Carrery 110.573 (ty ktere do helmicky patri mam doma, ale nejsou moje) byly na prodej za 20 tis. ale v te dobe kdy to bylo aktualni jsem na to nemel. ted je mam doma jen kvuli servisu - poslani do CH. uz se ale moc tesim na Heuer Verona na ktere se muzu tesit cca za 4- 5 tydnu. mimochodem na ceste jsou Carrery z roku 1970 s decimalni stupnici - timto dekuji Jirkovi. Stepan EDIT: ale musim rict , ze uz samotna helmicka je pro me velky ulovek - a to se neptejte kolik jsem za ni platil Upraveno 31. července 2009 uživatelem Stepino
Stepino Odesláno 31. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2009 rad bych jel rychleji, vedel jsem o prvni verzi Autavie z roku 1968-1970, ale opet rodinny rozpocet nedovolil utratu (jeli jsme na dovolenou)
911 Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 Stepino napsal: jak rikam, modre Carrery 110.573 (ty ktere do helmicky patri mam doma, ale nejsou moje) byly na prodej za 20 tis. ale v te dobe kdy to bylo aktualni jsem na to nemel. ted je mam doma jen kvuli servisu - poslani do CH. uz se ale moc tesim na Heuer Verona na ktere se muzu tesit cca za 4- 5 tydnu. mimochodem na ceste jsou Carrery z roku 1970 s decimalni stupnici - timto dekuji Jirkovi. Stepan EDIT: ale musim rict , ze uz samotna helmicka je pro me velky ulovek - a to se neptejte kolik jsem za ni platil jen to rekni. ja videl prodavat jen tu vobycejnou origos cervenou krabicku asi za 500-600 babek. tak sup. kolik to stalo? zahubicku to nebylo. moc k sehnani nejsou
Stepino Odesláno 31. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2009 (upraveno) 911 napsal: jen to rekni. ja videl prodavat jen tu vobycejnou origos cervenou krabicku asi za 500-600 babek. tak sup. kolik to stalo? zahubicku to nebylo. moc k sehnani nejsou "vobycejnou" mam doma taky. za helmicku jsem dal pleteny nerezovy tah, ktery jsem dostal k jednem hodinkam zdarma. takze neomdlevejte, ale je to tak. proste poklad. EDIT: tuhle helmicku jsem prodavat jeste nevidel aspon ne na ebay. v nasich vodach uz vubec ne. Upraveno 31. července 2009 uživatelem Stepino
Stepino Odesláno 31. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2009 Conrad napsal: Tak ty jsem si kdysi strašně chtěl koupit měli je v Jungmannově ulici tuším že za 5600 Pokud se nepletu tak v Jungmannove ulici mel hodinarstvi pan Majzlik :-)
Ondřej Slanina Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 Ach jo To ma tak nekdo stesti... Musim priznat, ze Ti ji zavidim, take jsem ji jeste nikdy nevidel nikde prodavat. No treba se mi ji nekdy podari jeste nekde schrastit...
911 Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 conrad co je to "kdysi" za tu cenu pokud je to do 10ti let je to bomba. Stepino tak ja tu hellmu od tebe koupim. za 2 pleteny naramky fakt zavist. uzij si ji
Stepino Odesláno 31. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2009 Ondro, jak mi jednou rekl kolega - stesti se musi jit naproti. Rok a neco lezel na internetu inzerat ze pani z Plzne proda hodinky Heuer. Nakonec se z toho vyklubaly Heuer Autavia. Cena 7000,- bohuzel nemam dost prostredku abych sel stesti jeste vic naproti, kolikrat by se s vetsima prostredkama dalo delat divy. Ale treba jsem jen mekota a bojim se jit do ryzika a pak mam jen to malo co si vydelam. A jak tu ma 911 heslo: prace je posledni zoufaly pokus jak ziskat penize se me bohuzel tyka na 100%. Vzdy kdyz vidim ze nekdo stejne stary jako ja ma dum, dovolena na vlastni jachte, neresi proste prachy, tak si rikam : " co sakra delam sptane??" ale to je jina kapitola
911 Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 Stepino, ja snad budu chodit po ceskych inzeratech. ale verim, ze uz je pozde to je proste uzasna nabidka. za 7000. jinak nedelas spatne nic. ne vsichni tu jachtu muzou mit. hlavne byt zdravy a spokojeny. a kdo chce, tak vzdy ma, ale to je na diskuzi k pivu
Stepino Odesláno 31. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2009 (upraveno) 911 napsal: Stepino, ja snad budu chodit po ceskych inzeratech. ale verim, ze uz je pozde to je proste uzasna nabidka. za 7000. jinak nedelas spatne nic. ne vsichni tu jachtu muzou mit. hlavne byt zdravy a spokojeny. a kdo chce, tak vzdy ma, ale to je na diskuzi k pivu no verim ze kdo chce tak ma , ale taky mozna je porad jen v praci, coz ja s rodinou nehodlam obetovat cas ve svem volnu praci, a jsem mozna zpet u toho ze pokud neudelam nic navic tak asi nedostanu nic navic. No pivo by to chtelo :-) Jinak pred rokem jsem si psal s pani co prodavala pozlacene quartz carrery, mozna to neni pro dost lidi dost nooobl, ale myslim ze to byly super hodinky, ve sve dobe maximum, tenke, nemusely se natahovat atp... jenze nakonec pani uz nenapsala a tak nevim zda je porad ma, nebo je prodala, takze urcite se vyplati obcas proletnout cesky web a kouknout jestli nahodou nekdo neco peknyho neprodava :-) Stejne tak jsem narazil na ty Verony, Carrery a helmicku. Jinak pan ma jeste Omega Cosmic 2000 a Anker Maister. Je si ale vedom ceny hodinek a tak se tezko smlouva. tak mozna casem neco jeste proda. EDIT: pro ukazku modre carrera 110.573 vcera rychle foto pred odeslanim Upraveno 31. července 2009 uživatelem Stepino
Conrad Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 (upraveno) 911 napsal: conrad co je to "kdysi" za tu cenu pokud je to do 10ti let je to bomba. Stepino tak ja tu hellmu od tebe koupim. za 2 pleteny naramky fakt zavist. uzij si ji to 911 Klidně 20 přidej Upraveno 31. července 2009 uživatelem Conrad
Onisan Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 Klobouk... resp. helmu dolů.... PARADNÍ !!!!!!!!!!!!!!!!
ricous Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 Štěpáne obrovská gratulace - ta helma je fakt parádní a moc jich už asi mezi lidma nebude... Zaparkoval bych do nich i ty Silverstone, ty se tam stylově taky hodí
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se