JPB Odesláno 1. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2009 Ahoj, vzdycky jsem byl na hodinky v oceli a odpuzovalo mne zlato. Ale videl jsem nadherne Yacht mastery, yellow gold and steel s cifernikem do ocelove hneda, jen takovy krasny nahnedly nadech. Moooc se mi libili. No a vedle nich stoji Daytony v oceli (prekrasne, ale bez data) Jen tak orientacne, ne ze bych hned sel vybirat, ale zajima mne vas nazor. Jak byste videli volbu vy? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 3. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2009 Ocelově hnědý ciferník u Yachtmasterů neznám - je někde k vidění? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPB Odesláno 3. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2009 (upraveno) Ocelově hnědý ciferník u Yachtmasterů neznám - je někde k vidění? Dneska jsem se na ne byl projistotu jeste jednou kouknout u Bechyneho a slecna mne spravne poucila, ze cifernik je ocelovy, ale jak je ocel matna brousena(nebo karacovana nebo jak se tomu rika, nevim), tak se v ni zvlastnim zpusobem zrcadli zlata lunetka kolem ciferniku a to zpusobuje takovy zvlastni odstin s nadechem do sedo, bezova. Mne se to puvodne zdalo svetle hnede, ale je to spis takova ocelovo bezova. Ale je to zpusobene pry odleskem te zlate lunetky, jinak je pry cifernik ocelovy. Na webu jsem je nenasel, ale v tistenem katalogu maji cislo 168623, ale to je myslim stredni velikost, zkousel jsem podle mne o neco vetsi tu co zacinaji v katalogu c.166... . Ale stejne na fotce vypadaji uplne jinak nez v realu, protoze fotka neukaze, jak kraasne ta zlata lunetka zkresluje tu ocelovou barvu ciselniku. Mejte se:-) PS: stejne mam pocit, ze se zlato zacina vracet in. Mozna jeste vic to ruzove. Akorat na to asi lidi nejsou zvykly a bude to drazdit:-( Upraveno 3. srpna 2009 uživatelem JPB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potenza0445 Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2009 Ja bych tedy rozhodne sel do Dayton, je to nadherna klasicka hodinka, klidne bych se nebal Bileho zlata. Jsou proste dokonale. . Co treba tyhle druhy pokus Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2009 Ja bych volil Yachtmaster..jsou decentnejsi a ta otocna luneta nenema chybu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potenza0445 Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2009 Neni to spatna volba,ale kdyz uz tak Yacht - Master II.. Co vy na to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erendil Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2009 Tak za mě jednoznačně Daytony. Yachtmastery nejsou můj šálek kávy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2009 Priklaňam sa k Yacht Masterom, Daytony su skor na paradu, nie ako tool watche, čo mi akosi ide k Rolexu. Jednoznačne ale neber navrhovane Yacht mastery II, vyzeraju ako fejky, pri nich Rolex šlapol vedľa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2009 Neni to spatna volba,ale kdyz uz tak Yacht - Master II.. Co vy na to... me se libi, jen moc nerozumim tomu, proc je neudelali i v oceli, ale jen ve zlate? takhle sou to celkem solidni dardy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPB Odesláno 17. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2009 Chlapi, diky za reakce. Asi to nebylo napsane v mem dotazu, uz ty Daytony mam, ale tak nejak mi zacaly po x letech s Rolexkama v oceli, imponovat ty Yacht mastery v polozlate, ze je mozna koupim a Daytony prodam:-( A taky na ty Daytony furk koukam na datum a ono nikde:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAR0 Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2009 Chlapi, diky za reakce. Asi to nebylo napsane v mem dotazu, uz ty Daytony mam, ale tak nejak mi zacaly po x letech s Rolexkama v oceli, imponovat ty Yacht mastery v polozlate, ze je mozna koupim a Daytony prodam:-( A taky na ty Daytony furk koukam na datum a ono nikde:-))) Tolik penez.. a datum nikde ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mario? Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2009 Ahoj, vzdycky jsem byl na hodinky v oceli a odpuzovalo mne zlato.... Mne zlato neodpuzuje. Vyměním všechny tvé zlaté hodinky za mé z oceli. Ať nežeru. Souhlasíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 19. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2009 Tolik penez.. a datum nikde ? jo to by me u dayton taky kakalo a fakt hodne!!! yachtmastery jsou velmi pekne hodinky, videl jsem je live na jednom panovi v electroworldu a ten lesk byl opravdu oslepujici, skoda ze jsou male...jeste by to chtelo zlatou stredni verzi 43mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 19. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2009 Daytony Jasná volba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2good4u Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 Ja bych tedy rozhodne sel do Dayton, je to nadherna klasicka hodinka, klidne bych se nebal Bileho zlata. Jsou proste dokonale. . Co treba tyhle druhy pokus Je to sice klasika, ale ma to jeden maly problem - chybi datumovka. Nez Daytony to uz radeji TUDOR TIGER, ale to je pouze muj nazor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se