Onisan Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2009 Tak potom co jsem utopil Precista Italian jsem NUTNĚ potřeboval něco co mi není líto tahat po plovárně, ale chtěl jsem aby to bylo alespoň trochu "stylové"... Výběr padnul na Doxa ve které chrčí stroječek poháněný baterkou. Samozřejmě v klasické oranžové Na ruce vypadají moc pěkně, oranžová je ve finále mnohem hezčí než na obrázcích, plavání snašejí se ctí ˇUdaje co uvádí dovozce jsou , jak bývá zvykem , trochu matoucí Pánské náramkové hodinky 650.10.351.20 Pánské náramkové hodinkyAnalogové zobrazení časuNapájení z baterieOdolné proti vodě během plaváníOcelové pouzdroPlastový řemínekJednoduchá sponaStříbrná barvaOranžový ciferníkCiferník se 12 indexyMateriál skla - safírové skloJednoduchá datumkaAle pro účel jednoduchých hodinek které jsou kdykoliv připraveny k akci je to jedna z možností Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2009 No u tebe me teda prekvapuje ze jsi sel do quartz!! Ze by jsi starnul a pohodlnel?!?!? Jinak tenhle design Doxa se mi libi, oraznzova je k vode paradni. Trochu by mi vadila malá vodotesnost a dost uzkej naramek! Jaka byla cena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 5. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2009 Beru to jakou hodinky na místa kam si opravdu nechci vzít cokoliv co mám rád... Jinak malá vodotěsnost? Já nevím jak ty, ale já (pokud jsou hodinky v pořádku) hloubkou svého plavání tuto vodotěsnost nepřekonám 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2009 Onione, to ti chválím. Přijdou mi jako docela bytelná hodinky s perfektní čitelností ciferníku. Kvůli nim jsem si i vzal domů katalog (žena mi je teď ale nedovolí...) Navíc, já osobně v nich vidím úžasné retro takových těch klasických sportovních hodinek z dob, kdy auta se nestyděla mít pořádnou haubnu, chromové nárazníky, zmrliny neobsahovaly E, v párcích bylo převážně něco od masa etc etc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2009 Vypadají moc dobře, gratuluji. Budou fotky na ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 5. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2009 Onione, to ti chválím. Přijdou mi jako docela bytelná hodinky s perfektní čitelností ciferníku. Kvůli nim jsem si i vzal domů katalog (žena mi je teď ale nedovolí...) Navíc, já osobně v nich vidím úžasné retro takových těch klasických sportovních hodinek z dob, kdy auta se nestyděla mít pořádnou haubnu, chromové nárazníky, zmrliny neobsahovaly E, v párcích bylo převážně něco od masa etc etc Takhle pěkně se podaří někomu vyjádřit mé nejniternější pocity málokomu!!! Přesně tak, tenhle pocit byl při jejich koupi 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2009 nějak divně mi tam chyběj ale písmenka, v té story Já si je taky koupím. Někdy. Ty oranžové jsou úúúžasné. Onione, kup si je rychle a vem je na chronomátožný sraz do Mlejnovýho hotelu prosííím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2009 já pochopil,že je Onion už má..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 6. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2009 aha. no jo, jeho příspěvek dává najevo, že už je má... No, přinejhorším si může časem koupit ještě jedny, do zásoby. Co když už pak v Klenotech nebudou??? A zas stát frontu a uplácet vedoucího... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 6. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2009 (upraveno) Jsou opravdu pekny. A co stoji ? Ale uz mam oranzovy monstr - to by mohla byt ve staji bitka Upraveno 6. srpna 2009 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 6. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2009 Aha tak uz jsem si to nasel..... Tyhle cerny asi PVD taky nevypadaj veru zle. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 6. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2009 Já úmyslně zvolil klasiku v oceli... díky tomu to má opravdový odkaz na konec starých časů 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek Odesláno 6. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2009 Hmm, po doxech (doxách?) koukám už delší dobu, bohužel verze bez baterky jsou nechutně drahý.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se