Přejít na obsah

Omega

Dux

Doporučené příspěvky

RPtotože jsem ožralej tak nebudu nijak reagovat Ale ty tvoje hodinky jsou malý

ty si dej maly pivo a bud rad, ze za tebe manzelka ten prispevek vubec napsala, ozralo. ty hodinky jsou normal. akorat velikost je nekde kolem 42 neco v pohode 44. ale i tohle se da nosit ty malej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ty si dej maly pivo a bud rad, ze za tebe manzelka ten prispevek vubec napsala, ozralo. ty hodinky jsou normal. akorat velikost je nekde kolem 42 neco v pohode 44. ale i tohle se da nosit ty malej.

Ať dělám co dělám, tal ti vůbec nerozumím. Hodink yjsou normální a akorátní velikost je někde kolem 42? Nebo 44? Jdu spát.

Odkaz ke komentáři

Ne, to jsi neříkal, jen to, že průměr 38 ti připadá ženský. Z toho jsem soudil, že jsi krapet ovlivněn. :D

Ani to som bohuzial nepovedal :D Napisal som ze hodinky mi pripadaju zenske dizajnom. A potom ze priemer sa mi zda pre pana maly - ale ako pisu ostatni je asi o zvyku. A prestan do mna rypat lebo budem smutny :P

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
Děkuji za pochvalu, jen doplňuji, že se mi až teď dostala do ruky krabička a bohužel v ní vůbec nebyly ty červené kartičky se zárukou atd.. pouze plastová karta z authenticwatches s tím že mi drží záruku 3 roky ale pouze v jejich obchodě, což není moc příjemné zjištění, no snad se s hodinkami nic nestane? Trošku se mnou taky vyšplouchli, takže hodinky sice za super cenu ale se zárukou pouze v USA, takže zkušenosti s authenticwatches nic moc. Zkoušel jsem hledat i svoje hodinky na omega.ch v Vintage Watches Information a hodinky mi to nenalezlo, ale je možné že jsme zadal něco špatně u některých položek jsem si nebyl jistý, co přesně po mě chtějí....

taky gratulace!!, chtěl jsem něco z authentic objednat, ale asi to není košer obchod. Díky za zkušenosti.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...