Bert Odesláno 6. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2009 Přátelé, ještě nemám hranaté oblekovky. Nomosy Tetra se mi moc líbí, a proto posílám do fóra tyto dvě otázky: 1. Má s nimi někdo osobní zkušenost? - Nejlépe model Mocca Gold :-) 2. Jak se dá při nákupu přímo v Glashutte jednat o ceně? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 7. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2009 (upraveno) To se ti nedivím, že se ti moc líbí. 1. Jaké zkušenosti máš na mysli? Mám NOMOS Tetra Large. 2. Na dotaz ohledně slevy při platbě v hotovosti, po zjištění z jaké země jsem, byla poskytnuta sleva ve výši 7,5% PS: Tady je pár fotek... Upraveno 7. srpna 2009 uživatelem Leclerc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2009 Díky za odpověď. Tebou označené vlákno s fotkou na ruce mi mnohé napovědělo. Zlaté totiž nedělají v Large ..... No, stejně to vidím na malý výlet za hranice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se