Well Posted August 6, 2009 Report Posted August 6, 2009 Ahoj, řeším řemen k hodinkám Seiko Alpinist Black. Rád bych černého žraloka nebo Carbon s červeným prošitím. Nejraději bych byl, kdyby se někomu válel doma, ale rozhodně uvítám i odkaz na nějaký e-shop. Neuměl by to sehnat Kubson? Díky moc. Dnes se mi u Googlu nějak nedaří. P.S.: kdyby vás náhodou napadlo něco lepšího, tak se inspiraci nebráním. Fotka hodinek na tahu - zdroj: http://uhr-forum.de/der-berg-ruft-reloaded...-sarb015-t16075 Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Guest Posted August 6, 2009 Report Posted August 6, 2009 Ahoj, řeším řemen k hodinkám Seiko Alpinist Black. Rád bych černého žraloka nebo Carbon s červeným prošitím. Nejraději bych byl, kdyby se někomu válel doma, ale rozhodně uvítám i odkaz na nějaký e-shop. Neuměl by to sehnat Kubson? Díky moc. Dnes se mi u Googlu nějak nedaří. P.S.: kdyby vás náhodou napadlo něco lepšího, tak se inspiraci nebráním. Fotka hodinek na tahu - zdroj: http://uhr-forum.de/der-berg-ruft-reloaded...-sarb015-t16075 Kolik je rozteč?
Baker Posted August 7, 2009 Report Posted August 7, 2009 Tenhle je dobrej, osobni zkusenost, pokud chces tak ti jej objednam.
Guest Posted August 7, 2009 Report Posted August 7, 2009 Ten Bakerův je dobrej, už se s tím archimede nebudu vnucovat. Myslel jsem ten, co dávají ke sport taucher
Well Posted August 7, 2009 Author Report Posted August 7, 2009 Ten Bakerův je dobrej, už se s tím archimede nebudu vnucovat. Myslel jsem ten, co dávají ke sport taucher Ten od Archimede mám, ale je dost tuhej a prošití je oranžové. Tenhle je dobrej, osobni zkusenost, pokud chces tak ti jej objednam. SZ
Baker Posted August 7, 2009 Report Posted August 7, 2009 Ten od Archimede mám, ale je dost tuhej a prošití je oranžové. Jenom bacha je trosku hrubsi, ale jinak je perfektni.
Recommended Posts