Jarett Posted August 7, 2009 Report Posted August 7, 2009 (edited) Bohužel doposud se mi nepodařilo nijak zmírnit rozvíjející se chronofilii a navíc mám pocit, že přerůstá do chronické formy s občasnými záchvaty, léčenými nějakým prodejem a následným nákupem .... začíná mi to připadat jako, doposud nepopsaná, forma promiskuity .... .... dnes jsem tedy překročil další rubikon na cestě k cíli (pokud nějaký je, že ?) a pořídil tento vypečený kousek. Jeho poslední prodej zde na Chronomagu mi unikl, takže jsem pátral a sháněl a nakonec úspěšně ... tímto děkuji panu Stuchlíkovi - Gold Eligius ve Zlíně - za laskavý a příjemný nákup. Teď ještě nový oblek a kolínskou ... OMEGA 222.30.46.20.01.001 LIMITED EDITION "Quantum of Solace" č. 1977/5007 EDIT: pravopis Edited August 7, 2009 by Jarett
Peta-Biker Posted August 7, 2009 Report Posted August 7, 2009 Ahoj, mrzí mě, co Ti asi řeknu, ale na Tvou útlou ručku se tato velká verze nehodí... Jinak nádherné hodinky, jen co je pravda.
Jarett Posted August 7, 2009 Author Report Posted August 7, 2009 (edited) Ahoj, mrzí mě, co Ti asi řeknu, ale na Tvou útlou ručku se tato velká verze nehodí... Jinak nádherné hodinky, jen co je pravda. Ručka vypadá útle, ale nosím tah na volno, takže v pohodě ... a žena mi říká, že jsem "chlapák" .... Edit: zase pravopis ... asi půjdu spát Edited August 7, 2009 by Jarett
Kubiznusus Posted August 13, 2009 Report Posted August 13, 2009 Je to pecka! Už se těším, až je na tobě uvidím na živo!
Mav Posted August 13, 2009 Report Posted August 13, 2009 Moc pěkné, gratuluji. Jen pro zajímavost, můžu se zeptat, kolik máš obvod zápěstí? Díky
Jarett Posted August 13, 2009 Author Report Posted August 13, 2009 Moc pěkné, gratuluji. Jen pro zajímavost, můžu se zeptat, kolik máš obvod zápěstí? Díky Tak dle dnešního měření 17,4cm ....
Recommended Posts