Jarett Odesláno 7. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2009 (upraveno) Bohužel doposud se mi nepodařilo nijak zmírnit rozvíjející se chronofilii a navíc mám pocit, že přerůstá do chronické formy s občasnými záchvaty, léčenými nějakým prodejem a následným nákupem .... začíná mi to připadat jako, doposud nepopsaná, forma promiskuity .... .... dnes jsem tedy překročil další rubikon na cestě k cíli (pokud nějaký je, že ?) a pořídil tento vypečený kousek. Jeho poslední prodej zde na Chronomagu mi unikl, takže jsem pátral a sháněl a nakonec úspěšně ... tímto děkuji panu Stuchlíkovi - Gold Eligius ve Zlíně - za laskavý a příjemný nákup. Teď ještě nový oblek a kolínskou ... OMEGA 222.30.46.20.01.001 LIMITED EDITION "Quantum of Solace" č. 1977/5007 EDIT: pravopis Upraveno 7. srpna 2009 uživatelem Jarett
Peta-Biker Odesláno 7. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2009 Ahoj, mrzí mě, co Ti asi řeknu, ale na Tvou útlou ručku se tato velká verze nehodí... Jinak nádherné hodinky, jen co je pravda.
Jarett Odesláno 7. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2009 (upraveno) Ahoj, mrzí mě, co Ti asi řeknu, ale na Tvou útlou ručku se tato velká verze nehodí... Jinak nádherné hodinky, jen co je pravda. Ručka vypadá útle, ale nosím tah na volno, takže v pohodě ... a žena mi říká, že jsem "chlapák" .... Edit: zase pravopis ... asi půjdu spát Upraveno 7. srpna 2009 uživatelem Jarett
Kubiznusus Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 Je to pecka! Už se těším, až je na tobě uvidím na živo!
Mav Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 Moc pěkné, gratuluji. Jen pro zajímavost, můžu se zeptat, kolik máš obvod zápěstí? Díky
Jarett Odesláno 13. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 Moc pěkné, gratuluji. Jen pro zajímavost, můžu se zeptat, kolik máš obvod zápěstí? Díky Tak dle dnešního měření 17,4cm ....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se