Přejít na obsah

Recenze Casio

Deutscher

Doporučené příspěvky

Deutscher: gratuluju kolego záchranáři, když bys náhodou někde narazil na hodnoty "Longitude Value" a "Lunitidal interval" pro Prahu (příliv v Praze je jen teorie, ale hodnota se dá nějak vypočítat - v manuálu je uvedený nejbližší Hamburg), tak to do recenze taky pls uveď - já mám přesně tyhle hoďky na cestě a už teď jsem z manuálu jelen :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Deutscher: gratuluju kolego záchranáři, když bys náhodou někde narazil na hodnoty "Longitude Value" a "Lunitidal interval" pro Prahu (příliv v Praze je jen teorie, ale hodnota se dá nějak vypočítat - v manuálu je uvedený nejbližší Hamburg), tak to do recenze taky pls uveď - já mám přesně tyhle hoďky na cestě a už teď jsem z manuálu jelen :-)

mno pokusím se to zachitit na tom videju ale taky jsem zvjědavej... :worried_anim:

Odkaz ke komentáři

Kluciii a kde jste je kupovali??

Treba na ebay u prodejce s dobrym hodnocenim.

U nas se daji za super cenu sehnat v modre. Nemit uz doma v jine verzi jedny Gulfmany, sel bych do nich.

Upraveno uživatelem Dantechno
Odkaz ke komentáři

Super tip, diky Dane. Nejak jsem prehledl, ze nemaji solar a radio... ja uz bez toho G nechci:-(

Budu koukat dal...

S tough solar a multi band je cena bohuzel dvojnasobna (u nas ani nemluvim ), a neni na vyber jina barva nez klasika, kterou mam ja....

Odkaz ke komentáři

cody: radio/solar ale nemají moon/tide - tož tak

Proc Casio dela modely ktere se mi libi jen na baterku???

Tak jedine nove Frogmany... ale ty uz jsou mimo vyber cenou.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...